10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Burberry Herredufte

Thomas Burberry grundlagde Burberry i 1856. I 1879 opfandt han gabardine - et stof hvor huden kunne ånde igennem, men som stadig var vandtæt. Dette stof var ikke bare vandtæt men også yderst holdbar.

Den 14. december 1911, nåede Kaptajn Roald Amundsen Syd Polen, udstyret i Burberry. Han efterlod et telt, lavet af Burberry gabardine stof, for at informere Kaptajn Scott om hans vellykkede mission. En anden opdagelsesrejsende som også bar Burberry på hans mission var Ernest Shackleton der var den første til at krydse Antarktis i 1914.

Burberry ternet, som er blevet registreret som et varemærke, blev introduceret som en foring til trenchcoaten i 1924. Det varede ikke længe inden det røde, brune, sorte og hvide tern blev et synonym med Burberry. I 1967 blev varemærkets designe overført til paraplyer, kufferter og tørklæder.

I 1997 blev Burberry genoplivet med nye designs, nye produkter og en ny markant reklame kampagne.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.