10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Burberry Herredufte

Thomas Burberry, en tidligere lærling i manufakturhandler industrien tog den modige beslutning at åbne hans egen butik i Basingstoke, Hampshire i 1856. Dette skulle vise sig at være en god beslutning da Burberry mærket har gået fra ukendt til verdenskendt på få årtier og er nu et af de mest kendte designs verden over. Det hele startede i 1880 da Burberry introducerede deres nye matriale, Gabardine, som er et slidstærk og vandafvisende materiale, der sidenhen er brugt i mange af Burberry’s designs.
Trench coat jakken blev symbolet på Burberry og er sandsynligvis deres mest ikoniske produkt, mest fordi Burberry oprindeligt var dem der skulle producere officer frakker til de engelske soldater i den 1st verdenskrig. Frakken skulle være velegnet til datidens moderne krigsførelse, hvilket resulterer i fødslen af den ikoniske trenchcoat. Efter krigen var frakken stadig populær og i 1920 tilføjede Buberry det kendte skotske tern som foring i jakken. Det skotske tern er idag stadig et af de mest kendte og populære mærker indenfor hele Burberry’s kollektion.

Andre begivenheder der var med til at gøre Burberry kendt var at de designede tøj til kendte, som derved gav befolkningen den attitude at ”hvis det er godt nok til dem, er det godt nok til mig”. En af disse kendte var Roald Amundsen som var den første person til at nå Sydpolen. Burberry leverede hans tøj samt telte. Et par år senere, i 1914, da Ernest Shackleton fik sit billede taget mens han forberedte hans hold til hans Imperial Trans-Atlantic expidition, bar han Burberry. Disse eksempler, sammen med de mange andre ikoniske lånere af Burberry har været med til at opbygge tillid blandt Burberry’s mange forbrugerne.

En af de mest populære produkter som Burberry har er deres dufte, især herre kollektionerne sælger godt. Ikke alene er herretøj fra Burberry blandt nogle af de best sælgende kollektioner i de fleste stormagasiner, Burberry dufte er også på toppen af de mest solgte dufte verden over. Den første aftershave til mænd blev lanceret under det simple navn ” Burberrys for Men”. Den næste duft hed ”Society” som både var til mænd og kvinder. Burberry har sidenhend udgivet over 50 dufte med flere nye hvert år.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.