Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Brut Herredufte

Brut er et aftershave og pleje brand for mænd. Det blev lanceret af Fabergé i 1964 under ledelse af George Barrie og er stadig en af de mest populære dufte i Storbritannien. Det var en af de første produkter for mænd der konsekvent brugete berømtheder og sport personligheder til at fremme deres produkter, herunder bokserne Henry Cooper og Muhammed Ali og skuespillere Cary Grant og Roger Moore.

Den klassiske Brut duft er en aromatisk og træagtig cologne med citron, bergamot, krydderier, og jasmin på en bund af skov, tonka bønner og vanilje. Det anses for at være en af hjørnestenene inden for mænds dufte og har været en inspiration for mange mande dufte, der fulgte. Den ikoniske grønne flaske kan stadig findes i de fleste butikker og er en favorit i enhver gentleman kabinet.

Siden udgivelsen af den oprindelige Brut (1964) har mærket også indført flere nye versioner af duften. Brut Oceans (2007) er en frisk og Akvatiske vresion af den klassiske Brut cologne med breezy og friske noter. Brut Alaska (2010) fushionere de iskolde friske noter inspireret af landskaber i den amerikanske stat af samme navn med æble, peber, kryddernellike, rav og læder. Brut Special Reserve er en aromatisk fougere duft som er en premium-version af den oprindelige duft fyldt med ekstra citrus og krydderier og med en øget intensitet.
Vis Mere