Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Bond No 9 Herredufte

Bond No.9 er opstartet i New York i 2003, og har formået at dominere parfume og aftershave markedet lige fra starten med deres finurlige, edgy og unikke designs samt deres holdninger til både deres forbrugere og kritikere. De har produceret over 60 parfumer til mænd og kvinder såvel som flere unisex dufte, og deres kunder kan endda selv blande deres egen unikke metro-duft, hvilket gør Bond No. 9 til en af de mest eksklusive og eftertragtede parfumer i verden.

I modsætning til de fleste andre parfume og aftershave-producenter så laver Bond No. 9 for det meste unisex dufte, de har dog stadig flere forskellige dufte specielt designet til mænd og kvinder men størstedelen af deres sortiment er unisex. De fleste af deres parfumer og aftershaves er en ode til de mange forskellige kvarterer, strande og særlige steder der findes rundt om i New York kvarterer, mange af deres dufte er baseret omkring område såsom Central Park South, Madison Square Park og Manhattan. Bond No. 9 har desuden et eksklusiv samarbejde med Saks Fifth Avenue og Harrods og designer dufte specielt for dem. Det er dog ikke kun parfumer som Bond No.9 sælger, du kan også finde stearinlys, parfume lomme spray, cremer til kroppen og limited edition flasker dækket i Swarovski krystaller.

De tidligste aftershaves blev frigivet i 2003 og omfatter Riverside Drive, H.O.T. Always, Chez Bond og Great Jones. De nyere dufte til mænd har fået en mere specifik, mandlig orienteret titel for at give dem den uafhængighed de fortjener - for eksempel ”I Love New York for Fathers” (2012), ”I Love New York for Him” (2011) og ” The Scent of Peace for Him” (2013). Enkel i titlen, men let at skelne bland de mange dufte der findes i Bond No. 9’s sortiment. Disse maskuline dufte er alle meget unikke og individuelle i duft – hvilket afspejler de mange timers kærlighed, omsorg og opmærksomhed, der er blevet injiceret i udviklingen af dem. ”I Love New York for Him” er frisk krydret og aromatisk. ”I Love New York for Fathers” er hovedsagelig citrus noter, mens de ældre dufte ligesom Chez Bond og Great Jones Bond har overvejende træagtige noter.

Bond nr 9 fortsætter med at fremme en stærk følelse af fællesskab gennem deres parfume og aftershave kreationer, og deres branding, kampagner og partnerskaber med eksterne organitasioner. De lægger stor vægt på at støtte miljøet, samfundet og staten New York - for eksempel er alle deres produkter lokalt produceret for at stimulere den lokale økonomi i New York metro området. I 2007 begyndte Bond No. 9 en licensordnings partnerskab med ”The Andy Warhol Foundation for Visual Arts” der gav dem mulighed for oprettelse parfumer bærerende Warhol’s navn, og med flaske design inspireret af hans ikoniske kunstværker. Selv om dette partnerskab stoppede i 2013, beholdt Bond No. 9 duftene, men har siden omdøbt og ompakkede dem.
Vis Mere