Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Ben Sherman Herredufte

Da britisk stil på sit bedste, blev Ben Sherman grundlagt af Brighton-fødte Arthur Benjamin Sugarman. Selv om dette mærke ses som indbegrebet af britisk mode har det en rig og international historie. Efter at emigrere til Amerika da Anden Verdenskrig sluttede, giftede han sig med en tøj producents datter og ændrede sit navn til Ben Sherman. Han vendte tilbage til England i 1963 og besluttede swig for at etablere sit eget firma og leje en lille fabrik på 21. Bedford Square, som nu er omdannet til maisonette. Til at started med producerede Sherman udelukkende tøj for andre firmaer men begundte at designe sine egne skjorte hen ad vejen. At skabe denne skjorte viste sig at være en af de bedste beslutninger i hans liv og Oxford skjorten eri idag en klassiker,. Skjorten er blevet kopieret af mange mærker, men ingen kan skabe en kvalitets Oxford skjorte som Ben Sherman kan.

Den klassiske Harrington jakke er elsket af mange og kan betragtes som en kult favorit. Med det klassiske ternet for og knap-flap lommer, er disse jakker tilgængelige i over fem farver, der appellere til alles smag. Vi er overbevist om, at for at opnå en indbegrebet britisk stil bør enhver gentleman eje et par Desert støvler. Kombinationen af læder og ruskind får bæreren til at se præsentabel ud, og samtidig være komfortabel. Andre populære varer i deres katalog erden to-tonet hatte med sjove accenter på kanten, minimalistiske læder ure og aftershaves.

Efter de trådte ind i duft verden med lanceringen af Live Forever (2006), en træagtig og blomstret duft, har Ben Sherman kun lanceret en håndfuld dufte, da de bruger deres tid og kræfter på at skabe kvalitet cologne og sætte kvalitet frem for kvantitet. Sandheden i dette udsagn bekræftes med udgivelsen af Ben Sherman (2011) og Ben Sherman Gold (2012) aftershaves. Begge dufte forfindes i en patriotisk flaske formet som Union Jack. Hvor Ben Sherman har en aromatisk skær, Ben Sherman Gold hælder til woody tilsat noter af tonka bønner, ananas og ingefær.
Vis Mere