Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Batman Herredufte

Batman er en fiktiv karakter, hvis historie er blevet genfortalt og tilpasset adskillige gange siden han først kom til verden i 1939, i tegneserien ”Detective Comics # 27”.

Historien om Batman begynder da unge Bruce Wayne er vidne til at hans forældre bliver myrdet over nogle småpenge uden for en biograf i Gotham City. Den kun 8 årige Bruce lover sig selv at han vil udrydde kriminalitet i byen Gotham City. Han indser at dette ikke kan lade sig gøre som personen Bruce Wayne, men at han har brug for en forklædning så han kan indgyde skræk hos de kriminelle. Han beslutter at han vil gøre brug af mørket og i netop dette øjeblik flyver der en flagermus ind gennem unge Wayne’s vindue, hvilket giver ham ideen til Batman.


Batman og Robin er ikke som de fleste andre superhelte da de ikke besidder nogen superkræfter, i stedet er de begge ekstremt intelligent, har stor fysisk dygtighed, er fremragende til diverse kampsporte, er dygtige detektiver, veludstyret med den nyeste teknologi, har enorm rigdom til at finansierer og beside en ukuelig vilje.

Nogle af de største superskurke som Batman har kæmpet mod er Pingvinen (Penguin spillet af Danny DeVito i 1992 i Batman Returns), Catwoman (spillet af Michelle Pfeiffer også fra filmen Batman Returns) , Poison Ivy (spillet af Uma Thurman i filmen Batman & Robin fra 1997), Two-Face og Jokeren (spillet af Heath Ledger i filmen The Dark Knight fra 2008).
Flere kendte skuespillere har spillet Batman, blandt disse er Lewis Wilson, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale og Ben Affleck.

Batman er et amerikansk kult ikon der er blevet brugt i en lang række medier. Der findes mange Batman produkter der bliver solgt verden over, heriblandt tøj, legetøj og diverse spil.

I 2014 blev der udgivet en duft i forbindelse med 75-år´s jubilæumet for Batman. Duften hedder Batman Begins og er som Batman selv meget maskulin, intens og forførende. Duften indeholder top noter der symboliserer Bruce Wayne (noter af citrus og blomster) og et hjerte der symboliserer hans alter ego, Batman (noter af violet, peber og cumarin).
Vis Mere