Banana Republic Herredufte

Ægteparet Mel og Patricia Ziegler grundlage i 1978 tøjmærket Banan Republik, der hurtigt blev, og fortsætter med at være, en af de største tøj detailhandlere inden for mænds mode. Med næsten 700 butikker verden over, i ikke mindre end 32 lande, og forsendelser til 20 mere lande gennem deres hjemmeside er Banan Republik en tøjgigant der har fået overvældende succes på få årtier.

Banana Republic har vokset stødt siden 1978 og kan nu prale af at have adskillige tøjkollektioner og dufte i deres sortiment. I deres tøjsektion kan du finde 'Edition by Banana Republic' og 'BR Monogram' - en samling, der er inspireret af udsøgte stoffer og er karakteristisk i deres detaljer og stil - det hævdes at denne kollektion er en af de mest fornemme stilarter indenfor damemoden. Der findes også "Luxe Leisure ' og ' Heritage '- en moderne kollektion der er inspireret af Banana Republic arv, af deres lyst til udforskning og opdagelse. Her kan du finde nøglestykker der kun er udgivet i få eksemplarer så du kan være unik i dit design og sidst findes der 'Elevated Work' som ofte bliver overskygget af deres søskende Gap og Old Navy. Banana Republic har brugt de sidste par år på at skille sig ud fra mængden med deres unikke designs og godt hjulpet på vej af deres parfumer – den første blev udgivet i 1995.

Banana Republic udgav deres første duft i 1995, 'Banana Republic W' et simpelt men meget effektivt navn. Året efter udgav de en herreduft, 'Banana Republic M'. Siden da har Banana Republic udgivet adskillige succesfulde dufte, heriblandt unisex dufte og mange maskuline dufte der er blevet populære såsom Black Walnut (2006), Cordovan, Slate (2006), Republic of Men (2009), Republic of Men Essence (2012) og Wildblue and Wildblue Noir udgivet 2012/2013.

Banana Republic duftene er krydret med stil, karisma og alsidighed, hvilket er grunden til at du altid vil finde mindst en af deres dufte blandt de top sælgende dufte. I takt med at de er vokset er deres stil også blevet mere finpudset og arbejdsorienteret – de har lanceret forskellige moderne kollektioner såsom 'Mad Men', 'Milly NY' og 'Anna Karenina' hvilket hjælper dem med at holde dem fokuseret, moderne, edgy og bang on trend.

Se alt

Banana Republic tidslinje

1994
2013
2012
2012
Republic of Men Essence
REPUBLIC OF MEN ESSENCE

Republic of Men Essence af Banana Republic. Dette er en frisk og...

Wildblue
WILDBLUE

Wildblue Af Banan Republic er aromatisk træ duft til mænd. Den...

2009
2009
Republic of Men
REPUBLIC OF MEN

I september 2009 lancerede Banana Republic duften Rebublic of...

2007
2007
Black Walnut
BLACK WALNUT

Black Walnut af Banana Republic er en træ duft til mænd. Den...

Cordovan
CORDOVAN

Cordovan er en forførende og tryllebindende duft med noter af...

2006
2006
Slate
SLATE

Slate af Banana Republic er en aromatisk duft til mænd. Den...

1996
1996
M
M

M af Banana Republic er en aromatisk duft til mænd. M blev...

1995
1995
Classic
CLASSIC

Banana Republic blev udgivet i 1996 af Banana Republic. Det er en...

Banana Republic
Kollektioner
PRIS FRA
222 kr
Banana Republic Black Walnut
BLACK WALNUTBlack Walnut af Banana Republic er en træ duft til mænd. Den...
PRIS FRA
180 kr
Banana Republic M
MM af Banana Republic er en aromatisk duft til mænd. M blev...