10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Banana Republic Herredufte

Ægteparet Mel og Patricia Ziegler grundlage i 1978 tøjmærket Banan Republik, der hurtigt blev, og fortsætter med at være, en af de største tøj detailhandlere inden for mænds mode. Med næsten 700 butikker verden over, i ikke mindre end 32 lande, og forsendelser til 20 mere lande gennem deres hjemmeside er Banan Republik en tøjgigant der har fået overvældende succes på få årtier.

Banana Republic har vokset stødt siden 1978 og kan nu prale af at have adskillige tøjkollektioner og dufte i deres sortiment. I deres tøjsektion kan du finde 'Edition by Banana Republic' og 'BR Monogram' - en samling, der er inspireret af udsøgte stoffer og er karakteristisk i deres detaljer og stil - det hævdes at denne kollektion er en af de mest fornemme stilarter indenfor damemoden. Der findes også "Luxe Leisure ' og ' Heritage '- en moderne kollektion der er inspireret af Banana Republic arv, af deres lyst til udforskning og opdagelse. Her kan du finde nøglestykker der kun er udgivet i få eksemplarer så du kan være unik i dit design og sidst findes der 'Elevated Work' som ofte bliver overskygget af deres søskende Gap og Old Navy. Banana Republic har brugt de sidste par år på at skille sig ud fra mængden med deres unikke designs og godt hjulpet på vej af deres parfumer – den første blev udgivet i 1995.

Banana Republic udgav deres første duft i 1995, 'Banana Republic W' et simpelt men meget effektivt navn. Året efter udgav de en herreduft, 'Banana Republic M'. Siden da har Banana Republic udgivet adskillige succesfulde dufte, heriblandt unisex dufte og mange maskuline dufte der er blevet populære såsom Black Walnut (2006), Cordovan, Slate (2006), Republic of Men (2009), Republic of Men Essence (2012) og Wildblue and Wildblue Noir udgivet 2012/2013.

Banana Republic duftene er krydret med stil, karisma og alsidighed, hvilket er grunden til at du altid vil finde mindst en af deres dufte blandt de top sælgende dufte. I takt med at de er vokset er deres stil også blevet mere finpudset og arbejdsorienteret – de har lanceret forskellige moderne kollektioner såsom 'Mad Men', 'Milly NY' og 'Anna Karenina' hvilket hjælper dem med at holde dem fokuseret, moderne, edgy og bang on trend.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.