10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Duo Men af Azzaro

Per Side
Sorter
Azzaro Duo Men er en del af en kærlighedshistorie. En historie om intens lidenskab, der kommer for dagens lys i noterne af galbanum, grapefrugt og enebær. Det intense hjerte består af ingefær, mens basen er en vidunderlig blanding af vetiver, myrra, Tonka Bean og moskus.
Azzaro Duo Men er udgivet i en hvid guld flaske (Azzaro Duo kvinder er gul guld), som symboliserer magi og kemi mellem to mennesker der passer perfekt sammen. Aflange, buede og snoede, de er sammenflettede i en sanselig kys.

Duo Men blev udgivet i 2011 af Azzaro.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.