Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Azzaro Herredufte

Azzaro blev grundlagt af en fransk-italiensk designer ved navnet Loris Azzaro. Azzaro blev født i Tunesien i 1933 og da han var gammel nok påbegyndte han sit livs rejse med det formål at blive et nyt navn inden for Haute Couture, men ikke bare et hvilket som helst navn, et navn der ville blive husket mange år frem i tiden. Og selv nu, årevis efter hans alt for tidlige død i november 2003, husker vi navnet Azzarao. Dette dels takket være den franske designer Vanessa Seward, der overtog efter Loris Azzaro, og hjalp mærket til at blive endnu mere anderkendt. Azzaro Couture blev grundlagt i Paris i 1962, og ved 1968 var forretningen vokset eksponentielt, men på dette tidspunkt var Azzarao dog bedre kendt for at lave glamourøse tøj til den franske elite. Hans dristige og modige kreationer fanget snart et bredere publikum, der alle stræbte efter den smarte livsstil og luksus som Azzaro mærket står for.

I årenes løb har Azzaro lanceret talrige kollektioner, altid smukke indviklet og dristige kreationer af høj kvalitet. Det er dog ikke kun tøj som Azzarao har designet, han har også udgivet en lang række tilbehør såvel som dufte, og er gennem årene ligeså velkendt for hans parfumer som han er for hans tøjdesigns. Azzaro har altid hævdet at hans inspirationer kom fra omgivelserne fra hans fødeland, Tunesien, og han citerede: "Jeg lod mig rive med af atmosfæren i Tunesien, min barndom med dens krydrede dufte, dens farver, dens blomster og dens parfumer. Det er det land, hvor jeg virkelig var mig selv, det land hvor mit foretrukne farve er overalt, den azurblå på havet og himlen."

Det var denne inspiration der fik ham til at lancere hans første duft i 1975, en signatur duft kaldet "Couture", der er tilbedt af kvinder over hele verden. Det er dog ikke kun parfumer som Azzaro er kendt for; han har lanceret adskillige herredufte siden heriblandt Azzaro pour Homme fra 1978, der er en aromatisk fougere duft med skønne træagtige noter, perfekt til den kræsne mand. Af andre populære herredufte og aftershaves er der den krydrede rose note du finder i Acteur fra 1989, de friske aromatiske citrus noter i Chrome fra 1996, den aromatiske Pure Vetiver fra 2000, de røget noter i Visit for Men fra 2003, den aromatiske og krydderet duft Onyx fra 2005 og de varme og krydrede citrus noter af Jetlag fra 2006 for blot at nævne nogle få.
Vis Mere