10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Aramis Herredufte

Aramis er et klassisk mande duft og hudpleje mærke. Som et af de ældste fra Estee Lauder Company blev Aramis brandet lanceret i 1964 som en af de første komplet serie af plejeprodukter designet specielt til mænd. Den blev opkaldt efter musketer af samme navn. Linjen inkluderet barberskum hudplejeprodukter og dufte. I de følgende årtier, er Estee Lauder vokset til en multi-milliard dollar skønhed imperium og Aramis aftershave er blevet en af deres vigtigste aktiver.

Mærkets dufte, især den oprindelige duft Aramis (1966), er blevet favoritter af flere generationer af mænd. Aramis (1966) var en stor succes og banebrydende duft, da den først blev udgivet i 60'erne, da den var blandt de første kvalitets aftershaves der blev solgt i stormagasiner. Den træagtige gentleman cologne med noter af læder, græs og krydret kanel er forblevet populære takket være det ligefremhed og ned-på-jorden maskulin karakter. Det er fortsat en af Storbritanniens mest populære dufte til mænd. Der har selvfølgelig været en del nyere versioner af den originale duft, herunder meget friske udgave Aramis Ice (2003) og den aromatiske Aramis Black (2015) med grapefrugt, mastiks, enebær, træ og cognac på en læder og røgelse base, som samt talrige gave sæt. Der har også været helt nye duft udgivelser fra mærket, såsom Adventurer (2014), som er en træagtig aromatisk duft med en opløftende friskhed.

Mærket lancerede LAB serien i 1987 - en serie af moderne plejeprodukter til mænd, der er blevet en hjørnesten i mændenes hudpleje markedet. Populære produkter omfatter maksimal Maximum Comfort kollektion og Age Rescue kollektion.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.