Antonio Puig Herredufte

I 1914 grundlagde Antonio Puig Castelló firmaet, der stadig bærer hans navn den dag i dag, Antonio Puig SA . Firmaet var fra begyndelser af dedikeret til parfumevarer og kosmetik, men det var ikke før 1922 at de lancerede et produkt der var fremstillet af dem selv . Produkt var Mylady, hvilket har æren af at være den første læbestift fremstillet i Spanien. Selvom selskabet nu er en international organisation, er den stadig 100% familieejet. Antonio’s fire sønner har gennem årene sluttede sig til virksomheden, som de nu har overtaget og driver i deres far’s navn.

Det var ikke før i 60’erne at selskabet begyndte at arbejde på dens fremtidige ekspansion. De byggede deres egne laboratorier, men opretholdte stadig deres samarbejde med mange af andre laboratorier rundt omkring i verden, hvilket gav dem mere kontrol over ders produkter. Vidste du at de endda havde et kort samarbejde med Paco Rabanne, hvilket skete da deres første parfume fabrik blev grundlagt i Chartres, Frankrig?!

En af de mest afgørende begivenheder for Antonio Puig var da de skrev kontrakt med Carolina Herrera om at skabe og lancere alle hendes dufte. De havde stor succes med dette hvilket gjorde at en lang række berømtheder gik til Puig for at få skabt deres personlige dufte, heriblandt Antonio Banderas. Flere og flere er stødt til og Puig står nu også for Shakira og Comme de Garcons dufte og kosmetik.

Antonio Puig er nu gået hen og blevet et gammel og velkendt (men ikke desto mindre modernet) parfume hus med flere forskellige herre aftershaves og dufte i deres kollektion. Du kan blandt andet finde den aromatisk og friske Agua Brava (1968), den aromatiske Quorum med trænoter fra 1982, den krydrede og blomster Aqua Quorum (1994) samt den krydrede friske Quorum Silver (2005) for blot at nævne nogle få.

Se alt
SE ANMELDELSER
Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml Spray
(5)
Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml SprayOK, men fortsæt søgningen
M,
Anmeldelse af "Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Dyb og jordagtig duft af skov. Ikke gennemtrængende af alkohol og den har noget kraft i sig.En typisk gammeldags duft som også fremgår af flaskens design, men kan passe til den rigtige yngre bruger. Værd at prøve, men et blind-køb anbefales ikke. Prøv evt. først i en butik.NB: Det bør oplyses, at spray-funktionen på den jeg modtog ikke fungerede. Derfor er anmeldelsen baseret på duften direkte fra væsken, frem for spray. Returnering har imidlertid fungeret perfekt, så dette skal ikke skræmme købere væk.

Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml SprayA gift for a friend
Tina, Odense,
Anmeldelse af "Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

A friend of mine loves this fragrance but hasn't been able to find it in recent years. I will be giving this to him for Xmas so I can't give insight right now. However, my purchase went smoothly and the delivery was just excellent -just like it has always been.

Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 100ml SprayVi fandt en let måde at få det vi manglede !
Tine Rangan Thiesgaard,
Anmeldelse af "Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

jeg har ledt efter dette produkt i udlandet og alle steder og det var så nemt her i jeres butik... Tak !Nu dufter min mand som han har gjort i over 30 år skønt !

Antonio Puig Aqua Quorum Eau De Toilette 100ml SprayPuigs svar på Polo Sport
Alexander,
Anmeldelse af "Antonio Puig Aqua Quorum Eau De Toilette 100ml Spray" udgave

I starten af 90erne var det Polo Sport der var kongen. Det var før L'eau de Issey Pour Homme og Acqua Di Gio, og Polo Sport er en kompetent fougere, med noter af citrus og træ.Aqua Quorum er Puigs svar på Polo Sport. Til tider er disse nærmest kopier af hinanden. Aqua Quorum beholder Quorums fyrretræs duft, men tilsætter citrus og friske noter. Den holder længe og er en god allrounder.

Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml SprayDuften af fyretræsnåle
Alexander,
Anmeldelse af "Antonio Puig Quorum Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Quorum er en speciel duft. Den er mørk, tør og meget kraftig. Samtidigt fornemmer man også at der er et vidst raffinement over den. Quorum indeholder mange noter, men de fungerer i unison og skaber et godt helhedsindtryk.Kan du lide Polo, Pino Silvestre og lign, bør du også kunne lide Quorum. Den er et klassisk 80er powerhouse, der stadig holder den dag i dag.

Antonio Puig tidslinje

1939
2013
2012
2012
Aqua Brava Azul
AQUA BRAVA AZUL

Aqua Brava Azul af Antonio Puig er en aromatisk, citrus duft til...

2005
2005
Quorum Silver
QUORUM SILVER

Quorum Silver fra Antonio Puig indeholder udsøgte top noter af...

1993
1982
1982
Aqua Quorum
AQUA QUORUM

Antonio Puig udgav denne parfume i 1994. Det er en Aromatisk duft...

Quorum
QUORUM

Quorum af Antonio Puig er en træagtig grøn læder duft til...

1975
1975
1968
1968
Agua Brava
AGUA BRAVA

Agua Brava er en raffineret duft til mænd med noter af urter,...

1940
Antonio Puig
Kollektioner
PRIS FRA
116 kr
Antonio Puig Agua Brava
AGUA BRAVAAgua Brava er en raffineret duft til mænd med noter af urter,...
PRIS FRA
123 kr
Antonio Puig Aqua Quorum
AQUA QUORUMAntonio Puig udgav denne parfume i 1994. Det er en Aromatisk duft...
PRIS FRA
65 kr
Antonio Puig Quorum
QUORUMQuorum af Antonio Puig er en træagtig grøn læder duft til...
PRIS FRA
64 kr
Antonio Puig Quorum Silver
QUORUM SILVERQuorum Silver fra Antonio Puig indeholder udsøgte top noter af...