Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Antonio Puig Herredufte

I 1914 grundlagde Antonio Puig Castelló firmaet, der stadig bærer hans navn den dag i dag, Antonio Puig SA . Firmaet var fra begyndelser af dedikeret til parfumevarer og kosmetik, men det var ikke før 1922 at de lancerede et produkt der var fremstillet af dem selv . Produkt var Mylady, hvilket har æren af at være den første læbestift fremstillet i Spanien. Selvom selskabet nu er en international organisation, er den stadig 100% familieejet. Antonio’s fire sønner har gennem årene sluttede sig til virksomheden, som de nu har overtaget og driver i deres far’s navn.

Det var ikke før i 60’erne at selskabet begyndte at arbejde på dens fremtidige ekspansion. De byggede deres egne laboratorier, men opretholdte stadig deres samarbejde med mange af andre laboratorier rundt omkring i verden, hvilket gav dem mere kontrol over ders produkter. Vidste du at de endda havde et kort samarbejde med Paco Rabanne, hvilket skete da deres første parfume fabrik blev grundlagt i Chartres, Frankrig?!

En af de mest afgørende begivenheder for Antonio Puig var da de skrev kontrakt med Carolina Herrera om at skabe og lancere alle hendes dufte. De havde stor succes med dette hvilket gjorde at en lang række berømtheder gik til Puig for at få skabt deres personlige dufte, heriblandt Antonio Banderas. Flere og flere er stødt til og Puig står nu også for Shakira og Comme de Garcons dufte og kosmetik.

Antonio Puig er nu gået hen og blevet et gammel og velkendt (men ikke desto mindre modernet) parfume hus med flere forskellige herre aftershaves og dufte i deres kollektion. Du kan blandt andet finde den aromatisk og friske Agua Brava (1968), den aromatiske Quorum med trænoter fra 1982, den krydrede og blomster Aqua Quorum (1994) samt den krydrede friske Quorum Silver (2005) for blot at nævne nogle få.
Vis Mere