10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Antonio Banderas Herredufte

Antonio Banderas er en spansk skuespiller, stemme skuespiller, instruktør og producer. Han er en af Spaniens mest kendte ansigter og har lanceret en række herre dufte.

Han har medvirket er en længe række film, Heriblandt The Mambo Kings 1992, som var hans første engelsk talende film, Spy Kids fra 2001, The Skin I Live in fra 2011, som han vandt prisen for bedste skuespiller. Han er stemmen bag vores favorit tango dansende kat Puss in Boots/Shrek, samt den sværd fægtende ridder i Zorro.

Antonio Banderas første duft, Diavolo, blev lanceret i 1997. Han optrådte som djævlen i reklamen for denne duft. Antonia Banderas har lanceret mere end 50 dufte. Han er stadig hjerteknuseren, der får pigen i al sin aftershave reklamer - Tag Antonios duft King of Seduction fra 2014. Her kommer han til festen på en motorcykel, briser gennem mængden, fanger den smukkeste pige (Estella Crow) og hopper ud over klippen med hende kun for at blive set tage væk i en speedbåd.

José Antonio Domínguez Bandera eller Antonio Banderas er lidt af en veteran i parfumeindustrien med en stor vifte af aftershaves såsom hans Blue Seduction fra 2007. En marine-ozonic duft, med saltvand og frisk saftig melon duft med antydning af mynte og grønt æble, perfekt til kontoret eller aftenen.

Andre af Banderas aftershaves, der er værd at nævne er hans Secret Collection. The Secret fra 2010 er en orientalsk krydret komposition, en lokkende, forførende, mystiske og sensuel duft som er en af Antonio Banderas bedste dufte til mænd. The Golden Secret fra 2011 er ikke langt bagefter; dette er som med alle Banderas parfumer lavet i samarbejde med Puig, som en af Spaniens største og ældste parfume huse. Den Golden Secret er en smuk blanding af cedertræ noter, rav, muskatnød, spidskommen, æble spiritus, læder og sort peber.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.