Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Amouage Herredufte

Amouage er et eksklusivt parfume hus baseret i Oman, der meget vel kan være det eneste offentlig tilgengængelige mærker der er establiseret af en rigtig Sultan. Parmerivarer har været en vigtig del af den mellemøstlige kultur for årtusinder og i 1983 lancerede sultanen af Oman Amouage for at fortsætte denne kultur ind i det 21. århundrede.

De overdådige dufte er der produceret af Amouage er dog ikke kun til brug for sultanen. Fra starten har Amouage været et internationalt projekt med den franske parfumemager Guy Roberts der lavede den allerførste duft, Gold (1983) der er en stærk floral duft. Traditionen med at få hjælp udefra har fortsat igennem tiden og Amouage bruger stadig de bedste "næser" fra hele verden, til at producere de allerbedste parfumer. Igennem årene er luksus duftene fra Oman blevet synonym for powerfulde orientalske dufte med de bedste igrendienser på markedet. Alle duftene kommer i de smukkeste flakoner og bokse der er inspireret fra den omanske kultur.


Selvom det ikke er er normalt i de europæiske dufte til mænd, orientalske dufte har en overflod af blomsteragtige noter, især rose. Dette kan ses i mange af de Amouage mest solgte dufte, såsom Gold Pour Homme (1998), en træagtig blomsterlig duft med rose og røgelse på en base af skov og desmerdyr. i det nye årtusind startede Amouage med at lave mere moderne dufte såsom den populære Journey (2008) for mænd, der indeholder en mere krydderet og frisk blanding med noter af sichuan peber, bergamot og enebær blandt andre.
Vis Mere