Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Alyssa Ashley Herredufte

Alyssa Ashley er et fransk duft mærke, der blev grundlagt i slutningen af tresserne af detailvirksomhed Houbigant. Mærket var opfindelsen af mester parfumer Luca Maffei som opkaldte det efter sin unge datter. De er mest kendt for deres moskus olier, som var meget moderne i tresserne og halvfjerdserne, og de skaber stadig fantastiske dufte til denne dag.

Mange Alyssa Ashley cologne og dufte er helt unisex og det har altid været en del af mærkets identitet. Faktisk blev den allerførste moskus olie frigivet af mærket med symbolerne for mænd og kvinder krydsede på emballagen for at vise duften var ment til at blive brugt af alle. Bortset fra at have en dejlig duft på sin egen er Musk også kendt for naturligt at styrke og udvide levetiden af ​​andre dufte. Dette produkt er stadig mærkets best seller. Deres første duft, som blev skabt kun for mænd var 1999'ernes 4H For Him. Dette var en moskus duft med bergamot, viol blade, skov og mos. Musk For Men (2001) var en mere maskulin udgave af mærkets kendte moskus olie og fremhævet citron, på en base af træ. Oud Pour Lui (2012) er en mere balsamisk og træagtig duft som bruger noter af oud træ og røgelse til at skabe en orientalsk og røget oplevelse.. Denne duft er skabt af parfume mageren bag den oprindelige duft, Luca Maffei.

Alyssa Ashley har også udgivet en særskilt duft kollektion kaldet Hip Hop som indeholder Streetsmart dufte til både mænd og kvinder.
Vis Mere