10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Adidas Herredufte

Adidas har skiftede hænder et par gange efter at være blevet grundlagt i 1949 af brødrene Adolf & Rudi Dassler, men selskabet har aldrig mistet deres fokus på deres sande lidenskab; at give os de bedste løsninger til alle vores sportslige bestræbelser. Med en bred vifte af engagement på tværs af den globale sportsbranchen, kan du være sikker på at finde et produkt der er designet specielt til dine behov. Adidas er kendt for at producere kvalitet sportsudstyr, deodoranter, body gel og mænds aftershaves. Uanset om du er professionel cykkelrytter eller bare nyde en afslappet sport i din fritid så kan du være sikker på at Adidas har det du mangler.

Deres sortiment omfatter tasker, sko, sportsudstyr og en række smarte og forfriskende shower gel’s, deodoranter og aftershaves. De har gennem årene udgivet nogle virkelige fantastiske dufte såsom den aromatiske træagtige duft ”Active Bodies”(1990), de grønne friske citrus noter du finder i ”Dynamic Pulse” (1997), den krydrede bouquet fra ”Ice Dive” (2001), den skønne søde duft fra ”Victory League” (2006), den superfriske ”Fresh Impact” (2009), de grønne noter i ”Intense Touch” (2011), den maskuline ”Extreme Power” (2012)... og de bliver ved endnu, listen er lang!

Uanset om du søger efter den perfekte aftershave, en fantastisk shower gel eller en yderst velformuleret deodorant, er du sikker på at finde noget blandt vores sortiment af Adidas produkter. Adidas har desuden en lang række år på bagen og ved hvad de snakker om når det kommer til sport og dufte, så du kan nyde godt af at alle Adidas produkter er specielt udviklet til den aktive mand.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.