Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Adidas Herredufte

Adidas har skiftede hænder et par gange efter at være blevet grundlagt i 1949 af brødrene Adolf & Rudi Dassler, men selskabet har aldrig mistet deres fokus på deres sande lidenskab; at give os de bedste løsninger til alle vores sportslige bestræbelser. Med en bred vifte af engagement på tværs af den globale sportsbranchen, kan du være sikker på at finde et produkt der er designet specielt til dine behov. Adidas er kendt for at producere kvalitet sportsudstyr, deodoranter, body gel og mænds aftershaves. Uanset om du er professionel cykkelrytter eller bare nyde en afslappet sport i din fritid så kan du være sikker på at Adidas har det du mangler.

Deres sortiment omfatter tasker, sko, sportsudstyr og en række smarte og forfriskende shower gel’s, deodoranter og aftershaves. De har gennem årene udgivet nogle virkelige fantastiske dufte såsom den aromatiske træagtige duft ”Active Bodies”(1990), de grønne friske citrus noter du finder i ”Dynamic Pulse” (1997), den krydrede bouquet fra ”Ice Dive” (2001), den skønne søde duft fra ”Victory League” (2006), den superfriske ”Fresh Impact” (2009), de grønne noter i ”Intense Touch” (2011), den maskuline ”Extreme Power” (2012)... og de bliver ved endnu, listen er lang!

Uanset om du søger efter den perfekte aftershave, en fantastisk shower gel eller en yderst velformuleret deodorant, er du sikker på at finde noget blandt vores sortiment af Adidas produkter. Adidas har desuden en lang række år på bagen og ved hvad de snakker om når det kommer til sport og dufte, så du kan nyde godt af at alle Adidas produkter er specielt udviklet til den aktive mand.
Vis Mere