Weekend Special! Ekstra 5% Rabat På Ordrer Over 200 kr. Brug Kode EXTRA5 | Ender Om:

Adam Levine Herredufte

Adam Levine (født i 1979 i Los Angeles, Californien) er front figur i det populære popband Marron 5. Hans interesse for musik startede i en alder af 10år, og da han var 16 havde han dannet sit første band, Kara's Flowers, med tre af hans klassekamerater fra highschool; Mickey Madden, Jesse Carmichael og Ryan Dusick.
Den populær TV serie Beverly Hills 90210, spillede Kara Flowers i et afsnit i 1997. Successen var desværre ikke stor nok for bandet og de valgte derfor at gå i hver deres retning.

Jesse Carmichael og Adam Levine tog til New York for at studere, men returnerede til Californien i 2000 hvor de mødtes med Mickey Madden og Ryan Dusick.De besluttede at genopstarte bandet, men denne gang fik de endnu et band medlem, guitaristen James Valentine samt ændrede navn til Maroon 5.

Deres debut album "Songs About Jane" indeholdte sange om Adams ekskæreste og solgte omkring 10millioner kopier. "Moves Like Jagger fra 2011 var et andet stort hit fra Maroon 5 og landede som nummer 19 på den digitale single list i 2011 (med 8.5 millioner solgte singler)
Maroon 5 har modtaget 3 Grammy Award, 2 Billboard Music Awards, 2 American Music Awards, en MTV Video Music Avard og en World Music Award.

Adams første TV optræden var i 2007 i det populære Saturday Night Live, Comedy Centrals "Night of Too Many Stars" samt Jimmy Kimmel Live. I 2008 støttede han Barack Obama under præsidentvalget i 2008.

I 2011 blev han dommer i reality TV showet The Voice US. TeamAdam havde den første vinder af showet, Javier Colon, samt sæson 5 vinderen Tessanne Chin og sæson 9 vinderes Jordan Smith. Adam håbede at The Voice kunne ændre hans offentlige image fra bare en halvnøgen sanger som datede smukke kvinder, til en mand der også havde en hjerne.

Adam Levine havde sin debut på det store lærred i 2013 med filmen Begin Again hvor hans spillede overfor Keira Knightley. Filmen fik gode anmeldelser ved Toronto International Film Festival 2013. Adam har også spillede med i American Horror Story: Asylum.

som front mand for Maroon 5 og grundet hans udstråling har Adam Levine været i offentlighedens søgelys i nogle tid, hvilket har placeret ham på mange lister igennem tiden. I 2008 placerede People's Magazine ham på deres "Single and Sexy Men" liste., i 2012 blev han placeret som 41 på Glamour's "Sexiest Men of 2012" liste, og samme år kom han nummer 7 på Shalom Life’s list of "Top 50 Hottest Jewish men in the world", I 2013 blev Levine kåret som Sexiest Man Alive af People's Magazine.

I 2013 lancerede Adam hans første duft for men (Adam Levine for Men) Adam sagde at ville have en mere ligetil og intim duft, noget elegant og noget han ville være tiltrukket af.

Se alt
SE ANMELDELSER
Adam Levine Adam Levine til mænd Eau de Toilette 50ml Spray
(4)
Adam Levine for Men Eau de Toilette 100ml SprayAdam Levine for Men Eau de Toilette 100ml Spr
Benny Nielsen,
Anmeldelse af "Adam Levine for Men Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Ellers en god frisk parfume, Men det er jo så forskelligt fra person til person synes selv den dufter godt på mig

Adam Levine for Men Eau de Toilette 100ml SprayOverraskende god
Birger Andersen,
Anmeldelse af "Adam Levine for Men Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Jeg kendte ikke denne i forvejen og jeg havde lyst til at prøve den. Også fordi jeg lige havde set en film hvori han deltog.Jeg må tilstå, at jeg blev positivt overrasket over den fine og diskrete, men også klart mandlige duft.

Adam Levine for Men Eau de Toilette 100ml SprayDen er ret interessant på flere måder.
René,
Anmeldelse af "Adam Levine for Men Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Den er ret interessant både at se på og dufte til.Med udformningen som en mikrofon, er det ikke noget man lige ser hver dag.Det er fint at skille sig lidt ud fra mængden. Når den så både ser sjov og ret eksklusiv ud og dufter rigtig godt, så er der da ingen grund til at holde sig tilbage.

Adam Levine Adam Levine til mænd Eau de Toilette 50ml SprayIkke den bedste
Daniel,
Anmeldelse af "Adam Levine Adam Levine til mænd Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Havde forventet noget andet af den duft, lidt for mand for mig. Min storebror blev rigtig glad for den!

Adam Levine tidslinje

2012
2014
2013
2013
Adam Levine
ADAM LEVINE

Adam Levine af Adam Levine er en træagtig og aromatisk...

Adam Levine
Kollektioner
PRIS FRA
116 kr
Adam Levine Adam Levine
ADAM LEVINEAdam Levine af Adam Levine er en træagtig og aromatisk...