Bestil Før Kl. 17.00 Den 14/12 For Levering Inden Juleaften!

Abercrombie & Fitch Herredufte

Abercrombie & Fitch er en førende amerikansk-født mode og aftershave forhandler der er rettet mod en meget specifik, trendy, moderne del af den mandelige befolkningen - nemlig dem, der er 18 - 22 år gammel. Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1892 i New York og er siden blevet kendt verden over med deres 1055 butikker der spænder over hele Europa, hvoraf de fleste findes i USA og senest butikker kan findes i Asien, i byerne Singapore, Tokyo og Hong Kong.

Abercrombie & Fitch har 3 koncept mærker der omfatter flere områder indenfor mode og dufte, bortset fra deres fødsel navn der står for deres herretøj, opererer de alle under samme paraply: Hollister Co som er den største af deres mærker og bygger på en "sydlige californiske" image der henvender sig til teenagere i 14 til 18 års alderen. Priserne her er væsentligt billigere end deres moderselskab og står for 578 butikker over hele verden. Abercrombie Kids blev indført i 1998 med det formål at tiltrække et yngre publikum til mærket - det har i øjeblikket 160 butikker internationalt og er stilet mod forbrugerne i alderen 7 til 14. Den sidste del af paraplyen er Gilly Hicks, der er kendt som "frække fætter" af Abercrombie & Fitch og for hvem temaet oprindeligt var inspireret af udtrykket "Down Under", de har i øjeblikket 28 butikker rundt om i verden der tilbyder nattøj og undertøj til kvinder over 18 år.

Signaturen duften "Fierce" blev første gang lanceret i 2002 og er en førende herre duft. Som med så mange andre områder af brandet, er duften ikke kommet til uden kontroverser - i 2009 indgav Abercrombie & Fitch en retssag mod Beyoncé Knowles, da hun lancerede sin duft "Sasha Fierce", Abercrombie & Fitch hævder at navnet lå for tæt på deres aftershave "Fierce". Beyoncé kaldte ikkke sin duft for "Sasha Fierce". Andre populære dufte omfatter 41 Köln (2007), Colden (2009), Abercrombie HOT (2013) og re-branded original cologne Woods fra 1990.

Abercrombie & Fitch har aldrig været genert foran søgelyset, ofte med negativ effect, og det er det samme når det kommer til deres markedsføring og branding kampagner. I modsætning til de fleste andre mænds modemærker, vil Abercrombie & Fitch kun bruge modeller der arbejder for dem, og de har en langvarig udvælgelsesproces for hvem dette bliver. Berømte succesfulde modeller fra fortiden har inkluderet Channing Tatum (US skuespiller), Jeremy Bloom (11 gange guldmedaljevinder i mænds freestyle skiløb), Brandon Jones (US skuespiller) og Tom Welling (US skuespiller).

Se alt
SE ANMELDELSER
Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml Spray
(2)
Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Toilette 50ml Sprayung duft som passer mest til sommer
Jakob Jørgensen,
Anmeldelse af "Abercrombie & Fitch First Instinct Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Det er en mere ung duft som er god til hvis man går i skole/gymnasiet men den er mest for den yngre målgruppe, men ellers er det en frisk men stadig sød duft som jeg har fået flere komplimenter på.

Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml SpraySå lækker og skaber meget opmærksomhed
Michelle Berliø Larsen,
Anmeldelse af "Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml Spray" udgave

Har altid elsket denne parfume & kan kun anbefale den ;) en duft folk altid kommentere og den tiltrækker meget opmærksomhed.

Abercrombie & Fitch tidslinje

2001
2019
2016
2016
First Instinct
FIRST INSTINCT

First Instinct by Abercrombie & Fitch er en aromatisk duft til...

2014
2014
Fierce Confidence
FIERCE CONFIDENCE

Fierce Confidence af Abercrombie & Fitch er en aromatisk...

2013
2013
AbercrombieHOT
ABERCROMBIEHOT

AbercrombieHOT af Abercrombie & Fitch er en aromatisk herreduft....

2010
2010
Woods
WOODS

Abercrombie & Fitch Woods cologne for men was originally launched...

2009
2009
COLDEN COLOGNE

Abercrombie & Fitch Colden Cologne er en robust herreduft der...

2007
2007
2002
2002
Fierce
FIERCE

Fierce af Abercrombie & Fitch er en træagtig og aromatisk...

Abercrombie & Fitch
Kollektioner
PRIS FRA
207 kr
Abercrombie & Fitch First Instinct
FIRST INSTINCTFirst Instinct by Abercrombie & Fitch er en aromatisk duft til...