10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Guinot

Per Side
Sorter
Rene Guinot var en kendt fransk kemiker, det åbnede firmaet Guinot Paris et halvt århundrede siden. Hans videnskabelige tilgang til behandlinger som mærket altid har brugt, gør produkterne mere pålidelige. Alle produkterne er baseret på teknikker og viden fra spa og skønhedssaloner.

Firmaet startede at udvikle sig verden over i 1963 med kun 22 salgssteder, og efter Hydradermie behandlingen der blev lavet til alle kunderne, der gerne ville have spaoplevelsen derhjemme, voksede firmaet for alvor.

Guinot Paris sælger mange former for skønhedsprodukter, især produkter til ansigt, krop og solbeskyttelse. Guinots viden er brugt til at lave produkter der er specielt designet til de forskellige hudtyper.

Nogle af de mest populære Guinot Paris er; Longue Vie Cellulaire Face, Aromatic Face treatment , Hydrademie Lift and Technispa blandt mange andre.
Mærket producere også produkter så som anti-ageging, makeup fjerner, cleansere og hårfjernings produkter.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.