10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml

Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml

Guinot Newhite er en innovativ hudplejekollektion, der er velegnet til alle hudtyper, der arbejder på at lysne og udjævne din hudfarve.

Sig farvel til hudpigmentering og hej til lysere, glødende hud, når du vælger Newhite hudplejelinjen. Samlingen inkluderer rensemidler, serum, rensningsolier, SPF-dagcremer, natcremer og ansigtsmasker.

Disse Guinot-produkter bruges til at forbedre pigmenteringsmærker forårsaget af solskader og hjælper med ubalanceret melaninproduktion skabt af hormoner.

Disse intensive hudplejeprodukter lover at fjerne mørke pletter og lysne hudfarve i en periode på 30 dage. De omhyggeligt udvalgte aktive ingredienser inkluderer:
- C-vitamin, der letter epidermis, øger kollagenproduktionen og beskytter mod antioxidant og anti-frie radikaler.
- Melanoxyl, et kompleks fra hvidkål, som hjælper med at bremse UV-induceret melaninproduktion for at reducere pigmentering.

Kollektion: Newhite
Køn: Kvinder
Mærke: Guinot
Produkt Type: Solbeskyttelse
Solfaktor: SPF 50
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Guinot
Guinot Newhite Brightening UV Shield SPF50 30ml
Vejl. : 423 kr
Vores Pris :
211 kr
/ Spar 212 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.