Sæson Udsalg | Alle Produkter Er Nedsatte | Tidsbegrænset Periode!

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15ml

KVINDER
Vejl.: 441 kr
Tilbudspris:
229 kr
DU SPARER: 212 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND GUINOT
KOLLEKTION LONGUE VIE
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE ØJE KONTUR CREME, ANTI-AGEING CREME
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15ml
(8)

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15ml

En anti-aging og opstrammende serie af fugtighedscremer. Longue Vie Buste stimulerer effektivt din huds selvhelbredende egenskaber ved at være nærende og fugtgivende. Den forstærker hudens egen fornyelse, regenerering og styrke hudens naturlige støttestruktur.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlBlød og fugtgivende øjencreme
Lykke Outzen,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care øjencreme er velegnet til dehydreret øjenomgivelser. Cremen giver en intens fugt og tiltrængt pleje, og giver et resultat af en perfekt smidig og lækker hud. Den har en let og blød konsistens.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlAlt Long Vie er godt
Lise Lotte Knudsen,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Og øjencremen er ingen undtagelse. Lækker let creme til øjnene, der mindsker de fine linjer og gør huden fastere.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlAl time favourite
PERNILLE STAHLHUT,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Det er den bedste øjencreme, jeg har prøvet (og der har været en del)Køber den igen og igen. Holder fine liniernog mørke rander væk, samtidig med at den fugter og opstrammer. What’s not to like

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlLet og smidig øjencreme
Lykke Outzen,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care kan reducere tegn på aldring. Bruges både en dag og nat for at opnå det bedste resultat.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlRigtig god øjencreme
Suzie Reitz,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Denne øjencreme har jeg brugt i flere år. Har også prøvet andre, men vender tilbage til denne hver gang. Den fedter ikke, og den er nem at fordele.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlSmukke og lette øjene.
Lykke Outzen,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Dejligt let øjencreme, som holder huden fugtig hele dagen. Let og blød, men effektiv mod mørke render og trætte øjne. Perfekt både til dag og nat.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlLet og opfriskende øjencreme
Lykke Outzen,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Perfekt øjencreme der giver en opfriskning af trætte øjne. Tynger ikke øjenområdet, men virker i stedet løftende.

Guinot Longue Vie Yeux Eye Lifting Smoothing Eye Care 15mlDejlig mild øjencreme til nat og dag.
Helle Christoffersen,
Anmeldelse af "15ml" udgave

Holder øjenområdet blødt og mættet. En god creme til tør hud, som gør en forskel

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...