Guinot Liftosome Firming Face Serum 30ml

KVINDER
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 930 kr
Vores Pris:
285 kr
DU SPARER: 645 kr
Produkt Information
BRAND GUINOT
KOLLEKTION LIFTOSOME
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE ANSIGTS SERUM
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Guinot Liftosome Firming Face Serum 30ml
(5)

Guinot Liftosome Firming Face Serum 30ml

Denne serie er beriget med vitamin E, F & C for at aktivere huden. Den indeholder hyaluronsyre til at levere overlegen hydrering. Det blandes med soya ekstrakt for at stimulere syntesen af kollagen fibre og er fyldt med padderok ekstrakt, der omstrukturerer de elastiske fibre.

Den hemmelige ingrediens i PLAND Liftiline giver en opstrammende effekt, der efterlader huden løftet og mere fleksibel.

Guinot Liftosome Firming Face Serum 30mlLækker fugtgivende serum
Lykke Outzen,
Anmeldelse af "30ml" udgave

Guinot Liftosome Firming Face Serum beriget med vitamin E, F & C for at aktivere huden. Den indeholder hyaluronsyre til at levere overlegen hydrering. Det blandes med soya ekstrakt for at stimulere syntesen af kollagen fibre og er fyldt med padderok ekstrakt, der omstrukturerer de elastiske fibre.

Guinot Liftosome Firming Face Serum 30mlEn ekstra kur til vinteren
Lise Lotte Knudsen,
Anmeldelse af "30ml" udgave

Kun prøvet den i et par uger, så ved ikke så meget om resultatet endnu, men den er lækker at bruge. Har prøvet Liftosome cremen, så satser på at serummen er lige så god.

Guinot Liftosome Firming Face Serum 30mlHurtigt løft af huden
Dorte Juul Poulsen,
Anmeldelse af "30ml" udgave

en serum til brug enten en eller to gange daglig. Den er rigtig god til en lidt "brugt" hud efter megen sol eller tørhed. Den trænger hurtigt og godt ind i huden , fugter på en behagelig måde uden at fedte . Resultatet ses efter relativt kort tid. Er meget anbefalelsesværdig-

Guinot Liftosome Firming Face Serum 30mlSuper god serum, til rimelig penge
Jytte Pedersen,
Anmeldelse af "30ml" udgave

En dejlig serum der giver dejlig fugt, der er med til at huden føles frisk hele dagen, uden at komme til at stramme.

Guinot Liftosome Firming Face Serum 30mlSuper god serum til daglig brug
Gitte Poulsen,
Anmeldelse af "30ml" udgave

Den er som alle andre produkter fra Guinot, super god som ekstra fugt under den daglige creme. Ovenpå Guinot Liftosome Firming Face Serum bruger jeg Guinot base vital dagcreme.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

SPAR
645 kr
Guinot Liftosome Firming Face Serum 30ml
Sortiment
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...