Lager Udsalg - Alt Er Nedsat - Kun Så Længe Lager Haves

Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)

KVINDER
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 192 kr
Tilbudspris:
110 kr
DU SPARER: 82 kr
Produkt Information
BRAND GUINOT
KOLLEKTION HYDRA SENSITIVE
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE RENSE BALSAM
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)
(5)

Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)

Hud Type: Følsom Hud
Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)Virkelig god rensecreme
Marianne Hansen,
Anmeldelse af "200ml (Salon Size)" udgave

Trænger hurtigt ind og er nem at fjerne. Efterlader huden blød uden at være fedtet. Virker ikke olieret.

Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)Skøn og mild cleanser
Louise Villadsen,
Anmeldelse af "200ml (Salon Size)" udgave

Denne cleanser dufter dejligt, og den fjerner både makeup og renser mit ansigt. Jeg er rigtig glad for den :-) den har også en pumpe, hvilket fungerer godt. jeg bruger altid 2 pump.

Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)Blød og lækker rensemælk
Shayma Agha-Radha,
Anmeldelse af "200ml (Salon Size)" udgave

Denne rensemælk passer perfekt til min sarte hud. Vil anbefale den til enhver med sart hud. Den har en lækker blød konsistens.

Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)Super billigt og hurtig levering
Karina Jensen,
Anmeldelse af "200ml (Salon Size)" udgave

Dette er et produkt til den kræsne kundeDer findes et stort udvalg indenfor mærket og med parfume-klik.dk får du det altid til den billigste pris . Også andre produkter kan anbefales

Guinot Demaquillant Hydra Sensitive Gentle Cleanser 200ml (Salon Størelse)Perfekt til den sarte hud
Mette Lund,
Anmeldelse af "200ml (Salon Size)" udgave

Efter anbefaling fra min kosmetolog begyndte jeg for en måned siden på Guinots Hydra Sensitive serie og jeg kan virkelig mærke en forskel. Min hud er fint balanceret og ser og føles mere frisk. Meget anbefalelsesværdig!

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...