Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50ml

KVINDER
Vejl.: 428 kr
Vores Pris:
194 kr
DU SPARER: 234 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND GUINOT
KOLLEKTION CRÈME HYDRA SENSITIVE
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE ANSIGTS CREME
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50ml
(6)

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50ml

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50mlCremen er meget fed
Marianne Hansen,
Anmeldelse af "50ml" udgave

Cremen egner sig til meget tør hud, idet den er meget fed. Kræver kun lidt creme for at "dække".

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50mlElsker disse produkter.
Kirstine Aagaard,
Anmeldelse af "50ml" udgave

Med sensitiv hud er Guinot perfekt for mig. Guinot er mild og skånsom og drøjt i brug. Vil helt klart anbefale dette produkt.

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50mlEssentiel creme til huden
Shayma Agha-Radha,
Anmeldelse af "50ml" udgave

Denne bløde creme giver min hud lige hvad den behøver - en masse ro og fugt til min sarte hud. Uundværlig.

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50mlSmør ikke kun for huden, men også sjælen.
Mette Lund,
Anmeldelse af "50ml" udgave

Efter anbefaling fra min kosmetolog begyndte jeg for en måned siden på Guinots Hydra Sensitive serie og jeg kan virkelig mærke en forskel. Min hud er fint balanceret og ser og føles mere frisk. Meget anbefalelsesværdig!

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50mlGuinot creme, ansigtscreme
Susie Berthelsen,
Anmeldelse af "50ml" udgave

Jeg er meget tilfreds med produktet, der passer særdeles godt til min sarte hud.

Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50mlBolette Jensen Danmark
Dorthe Jensen,
Anmeldelse af "50ml" udgave

Dette er en skøn creme specielt til en sart hud - den beroliger huden på en dejlig måde - kan varmt anbefales, og køber den helt sikkert igen :-)

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

SPAR
234 kr
Guinot Crème Hydra Sensitive Face Cream 50ml
Disse produkter har måske også din interesse
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...