10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

First Instinct Together For Her

Per Side
Sorter
First Instinct Together For Her af Abercrombie & Fitch er en blomster- og frugtagtig duft til kvinder.

Together for Her åbner med en mættet blanding af ananas og rips, efterfulgt af en smuk buket med liljekonval og pæon i hjertet understøttet af en varm orientalsk base bygget på noter af sandeltræ, moskus og amber.

Kombinationen af ​​søde blomsternoter gør dette til en perfekt duft at have på solrige dage. Denne pulverformede parfume kommer i en lyserød glasflaske efter den foregående duft fra First Instinct, denne gang i en lysere lyserød nuance, der er lige så sprudlende som denne opløftende duft.

First Instinct Together For Her blev lanceret af Abercrombie & Fitch i 2020 sammen med en version til mænd.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.