10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Firmaprofil

Parfume-klik er en af de ledende online detailforhandler af mærkevarer (indenfor parfumer og aftershave) i Danmark og England. Vi har over 6000 produkter at vælge imellem og tolv års erfaring med Parfumer og Aftershaves, så skulle du have spørgsmål, på dansk eller engelsk, er du velkommen til at kontakte os via email: info@parfume-klik.dk

Vi opdaterer løbende vores produkter så du skulle kunne finde den sidste nye duft på vores sider, vi er også i færd med at oversætte alle vores produkter til dansk så du ikke behøver finde ordbogen frem for at finde den duft der passer lige netop til dig!

Vores produkter er 100% ægte og sendes i den originale emballage.

Vores medarbejdere, grossister og partnere har alle forpligtet sig til vores filosofi:

Altid tilbyde kunden 100 % tilfredshed gennem vores lave priser, udvalg og kvalitets produkter samt god kunde service.

Skulle du alligevel have problemer enten med vores service eller produkter så vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os på info@parfume-klik.dk så vil vi gøre det bedste vi kan for at rette på problemet.

Du kan finde mere information på vores Q&As side, eller sende os en mail via info@parfume-klik.dk

Med Venlig Hilsen

Parfume-Klik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.