10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml

Eight Hour Cream kollektionen af Elizabeth Arden er en prisvindende serie af hudplejeprodukter.

Det hele startede med en multi-anvendelses balsam, der hurtigt blev verdensberømt for sine fordele. Produktet beroliger alt fra tøre læber til blå mærker. Elizabeth Arden skabte balsmen til sig selv i 1930 og kaldte den, den ottende timers creme, efter en loyal kunde opdagede dens helbredende fordele.

Hvad gjorde den så effektiv, var kombinationen af vaselin og beta-hydroxy kombineret med vitamin E. Efter alle disse år, bruger mærket stadig den nøjagtigt samme formel, som Elizabeth selv skabte og som grundlage denne kollektion. Siden det allerførste produkt blev skabt, har de lanceret et helt hudpleje-sortiment, herunder fugtighedscreme, læbebalsam og meget mere.

Kollektion: Eight Hour Cream
Køn: Kvinder
Mærke: Elizabeth Arden
Produkt Type: Ansigts Balsam
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Fantastisk universalcreme
Cremen kan bruges i alle mulige situationer. Eksempelvis ved lettere forbrænding, rifter(f.eks fra kat), bumser/uren hud, tørre pletter, kløe. Virkeligt godt produkt, vi ikke kan undvære.
18.10.2019
Review for 50ml version
Den er fantastisk
Denne eight-hour cream er fantastisk, siger min kone, som fik den i gave af mig. Den er perfekt hvid man har sår i mundvigen. De forsvinder i løbet af få dage. Vil bestemt anbefale den til andre.
24.6.2019
Review for 50ml Fragrance Free version
Elizabeth Arden eight hour cream
Mine tørre læber har brug for ekstra pleje i nattetimerne, og Elizabeth Arden cremen er rigtig god. Dejligt at man kan få cremen i en parfumefri udgave.
6.11.2017
Review for 50ml Fragrance Free version
Nu uden lugtgener..
Den nye Eight Hour Creme er lige så god som den plejer - nu blot uden den grimme lugt. Dejligt.
2.11.2017
Review for 50ml Fragrance Free version
Den kan jo bruges til ALT :-)
Eight hour kan bruges til alt, lige fra tørre pletter til rifter, Læbepleje, røde numser på de små osv. Og nu er duften mere neutral :-)
1.8.2017
Review for 50ml Fragrance Free version
Rigtig god produkt
Har haft tørre hænder og brugt mange forskellige produkter for at få has på problemet, men det var først da jeg fik dette produkt i hænderne, så forsvandt det sådan for det meste.
16.4.2017
Review for 50ml Fragrance Free version
En super god creme.
En super god creme, der er perfekt til meget tør hud eller rifter.En creme men ikke kan undvære, når man først har prøvet den.
23.1.2017
Review for 50ml version
Et musthave både i tasken og på natbordet
Jeg har den med overalt!Jeg bruger den til små skavanker, men primært til læberne.Den er ganske simpelt uundværlig!
29.11.2016
Review for 50ml version
Must have - Alle steder!
Jeg har altid en Eight Hour Cream stående både derhjemme og på mit arbejde.Mine læber kan ikke undvære den.Den kan også bruges mange andres steder på kroppen, hvis man enten er tør eller irriteret.Men jeg bruger den primært til mine læber.
13.9.2016
Review for 50ml version
Min elskede Eight Hour Cream
Jeg døjer med, at undvære Elizabeth Ardens Eight Hour Cream i mit liv.Sagt på en anden måde, er jeg er afhængig!Jeg bruger den primært til mine læber, eller hvis jeg har pådraget mig en lille rift eller lign.Jeg har både en liggende på mit job, en i min taske og en hjemme ved siden af min seng.
1.2.2016
Review for 50ml Fragrance Free version
Nemt, hurtigt og behageligt!
Nem hjemmeside at finde rundt på. Hurtig og let levering. Billige produkter til bedre priser end butikkerne :-)
22.1.2015
Review for 50ml version
Eight hour cream
Ja, hvor skal man begynde. Dette er klassikeren, jeg anvender den mest som læbepomade, men også som håndcreme og til ben og fødder. Nogle siger, at dens ingredienser er hudirriterende, men sådan har jeg aldrig oplevet den.
7.12.2014
Review for 30ml version
Elizabeth Arden
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml
Read reviews (12)
Vejl. : 300 kr
Vores Pris :
125 kr
/ Spar 175 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.