10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g

Eight Hour Cream kollektionen af Elizabeth Arden er en prisvindende serie af hudplejeprodukter.

Det hele startede med en multi-anvendelses balsam, der hurtigt blev verdensberømt for sine fordele. Produktet beroliger alt fra tøre læber til blå mærker. Elizabeth Arden skabte balsmen til sig selv i 1930 og kaldte den, den ottende timers creme, efter en loyal kunde opdagede dens helbredende fordele.

Hvad gjorde den så effektiv, var kombinationen af vaselin og beta-hydroxy kombineret med vitamin E. Efter alle disse år, bruger mærket stadig den nøjagtigt samme formel, som Elizabeth selv skabte og som grundlage denne kollektion. Siden det allerførste produkt blev skabt, har de lanceret et helt hudpleje-sortiment, herunder fugtighedscreme, læbebalsam og meget mere.

Brand: Elizabeth Arden
Kollektion: Eight Hour Cream
Køn: Kvinder
Produkt Type: Læbebalsam
Solfaktor: SPF 15
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
God til tørre læber.
Denne lip stick er perfekt til tørre læber. Jeg købt den til vores ferie til Mallorca, hvor læberne jo bliver udsat for lidt af hvert i form af sol, saltvand, etc.
24.6.2019
Review for SPF15 3.7g version
En sikker vinder
Den her læbepomade, er en sikker vinder og alle pengene værd, fordi den kan fikse meget tørre og revnede læber på meget kort tid.
19.4.2018
Review for SPF15 3.7g version
Kysseklar i timevis!
Super god Læbepromade, som holder læberne bløde længe. Om det så er sommer eller vinter, i sol eller skygge, så fås den ikke bedre end denne læbepromade fra Elizabeth Arden ;)
21.9.2014
Review for SPF15 3.7g version
Elizabeth Arden
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g
Read reviews (3)
Vejl. : 231 kr
Vores Pris :
101 kr
/ Spar 130 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.