Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g - Honey 01

KVINDER
Vejl.: 210 kr
Vores Pris:
98 kr
DU SPARER: 112 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND ELIZABETH ARDEN
KOLLEKTION EIGHT HOUR CREAM
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE SOLBESKYTTELSE, LÆBEBALSAM
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g - Honey 01
(2)

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7g - Honey 01

Eight Hour Cream kollektionen af Elizabeth Arden er en prisvindende serie af hudplejeprodukter.

Det hele startede med en multi-anvendelses balsam, der hurtigt blev verdensberømt for sine fordele. Produktet beroliger alt fra tøre læber til blå mærker. Elizabeth Arden skabte balsmen til sig selv i 1930 og kaldte den, den ottende timers creme, efter en loyal kunde opdagede dens helbredende fordele.

Hvad gjorde den så effektiv, var kombinationen af vaselin og beta-hydroxy kombineret med vitamin E. Efter alle disse år, bruger mærket stadig den nøjagtigt samme formel, som Elizabeth selv skabte og som grundlage denne kollektion. Siden det allerførste produkt blev skabt, har de lanceret et helt hudpleje-sortiment, herunder fugtighedscreme, læbebalsam og meget mere.

Egenskaber: Indeholder Solbeskyttelse
Solfaktor: SPF 15
Type: Læbestift
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7gEn sikker vinder
Kenneth K Lauridsen,
Anmeldelse af "SPF15 3.7g" udgave

Den her læbepomade, er en sikker vinder og alle pengene værd, fordi den kan fikse meget tørre og revnede læber på meget kort tid.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF15 3.7gKysseklar i timevis!
Anita Andersen,
Anmeldelse af "SPF15 3.7g" udgave

Super god Læbepromade, som holder læberne bløde længe. Om det så er sommer eller vinter, i sol eller skygge, så fås den ikke bedre end denne læbepromade fra Elizabeth Arden ;)

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
109 kr
Elizabeth Arden Pretty
PRETTYPretty af Elizabeth Arden. Dette er...
PRIS FRA
61 kr
Elizabeth Arden Splendor
SPLENDORSplendor af Elizabeth Arden er en...
PRIS FRA
85 kr
Elizabeth Arden Always Red
ALWAYS REDAlways Red by Elizabeth Arden er en...
PRIS FRA
74 kr
Elizabeth Arden Sunflowers Sunlight Kiss
SUNFLOWERS SUNLIGHT KISSSunflowers Sunlight Kiss by...
PRIS FRA
61 kr
Elizabeth Arden Green Tea
GREEN TEAGreen Tea af Elizabeth Arden er en...
PRIS FRA
78 kr
Elizabeth Arden Green Tea Bamboo
GREEN TEA BAMBOOGreen Tea Bamboo by Elizabeth Arden...
PRIS FRA
55 kr
Elizabeth Arden Provocative Woman
PROVOCATIVE WOMANProvocative er en sensuel blanding...
PRIS FRA
57 kr
Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom
GREEN TEA NECTARINE BLOSSOMGreen Tea Nectarine Blossom by...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...