Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF30

KVINDER
Vejl.: 336 kr
Vores Pris:
130 kr
DU SPARER: 206 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND DECLÉOR
KOLLEKTION AROMA SUN EXPERT
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE ANTI-AGEING CREME, SOLBESKYTTELSE
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF30
(6)

Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF30

Decleor’s Aroma Sun Expert kollektion hjælper til at øge hudens forsvarssystem. De sikre effektiv beskyttelse mod solskader og tidlig aldring af huden, så du kan nyde solen uden bekymringer.

Solfaktor: SPF 30
Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF50Sommerdagcremen
Hanne Wehrhan,
Anmeldelse af "50ml SPF50" udgave

En lækker dagcreme med god faktor, så skal man kun smøre ansigtet om morgenen.

Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF30Suveræn dagcreme med god solfaktor
JF,
Anmeldelse af "50ml SPF30" udgave

Suveræn dagcreme med god solfaktor - i forhold til kvaliteten, får man virkelig meget til prisen.

Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF50Suveræn dagcreme!
JF,
Anmeldelse af "50ml SPF50" udgave

Suveræn dagcreme med høj solfaktor - i forhold til kvaliteten får man virkelig meget til prisen. Jeg benytter den ALTID hver morgenen i sommerhalvåret begyndende fra marts måned. På dage med høj sol, kan det afhæng af hudtype og alder være nødvendigt st tilføje et tyndt lag mere op ad dagen enten med samme creme eller med samme produkt blot med SPF 30

Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF15Den bedste ansigts solcream
Pernille Olsen,
Anmeldelse af "50ml SPF15" udgave

Jeg vil varmt anbefale denne Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream, SPF15. Den dufter skønt og fedter ikke. Det er let at bestille fra Perfume Klik,og der er mange andre skønne produkter at vælge imellem.

Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF50En god solcreme til ansigtet.
Hannah Hoffmann,
Anmeldelse af "50ml SPF50" udgave

Meget lækker solcreme fra Decleor med faktor 50 som er nødvendig hvis du skal opholde dig i solen og måske har pigmentforandringer. Den er let, fedter ikke og trænger hurtigt ind i huden. Absolut et musthave og så gør det heller intet at der er antiage i cremen så du får lidt pleje samtidig med at du er beskyttet mod solen

Decleor Aroma Sun Expert Protective Anti-Wrinkle Cream 50ml SPF15Lækker dagcreme til sommer.
pia Frederiksen,
Anmeldelse af "50ml SPF15" udgave

Dejlig ansigt solcreme som kan bruges hele dagen - dejlig forfriskende at bruge når selv når olen ikke lige er der.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...