Davidoff Cool Water Deodorant Stick 70g

MÆND
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 210 kr
Vores Pris:
90 kr
DU SPARER: 120 kr
Produkt Information
BRAND DAVIDOFF
KOLLEKTION COOL WATER
KØN MÆND
PRODUKT TYPE DEODORANT STICK
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER

Davidoff Cool Water Deodorant Stick 70g

Næsen bag Coolwater til mænd er Pierre Bourdon. Han ville lave en parfume der både var moderne og frisk, en duft der udviser styrke, en aroma der var naturlig og ren.
Bourdon har brugt klassiske ingredienser på opfindsom vis. Top noterne af bergamot, aromatisk lavendel, rosemarin og saftig ananas er på snedig vis blandet med hjerte noterne af jasmin, kaprifolium og blomster fra appelsintræet. Sandeltræ, ceder, tørvemose, koriander og enebær afrunder denne maskuline duft som er en af verdens mest solgte parfumer.
Coolwater fra Davidoff, så mange mænd kan ikke tage fejl……….

Parfume Familie: Aromatisk, Frisk
Parfume Undergruppe: Vand

Der er i øjeblikket ingen anmeldelse på dette produkt

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
193 kr
Davidoff Champion
CHAMPIONChampion af Davidoff er en frisk,...
PRIS FRA
196 kr
Davidoff Cool Water Ocean Extreme
COOL WATER OCEAN EXTREMECool Water Ocean Extreme by...
PRIS FRA
218 kr
Jean Paul Gaultier Le Male
LE MALEStyrke, frisk, traditionel og...
PRIS FRA
91 kr
Calvin Klein Eternity
ETERNITYEternity af Calvin Klein er en...
PRIS FRA
300 kr
Caron Yuzu Man
YUZU MANYuzu Man by Caron er en...
PRIS FRA
174 kr
Aramis Devin
DEVINDevin er en krydret parfume til...
PRIS FRA
99 kr
Iceberg Twice Pour Homme
TWICE POUR HOMMETwice Pour Homme af Iceberg. Dette...
PRIS FRA
128 kr
Jaguar Classic Motion
CLASSIC MOTIONClassic Motion by Jaguar er en...
PRIS FRA
221 kr
Azzaro Azzaro Chrome Limited Edition 2015
AZZARO CHROME LIMITED EDITION 2015Azzaro Chrome Limited Edition 2015...
PRIS FRA
63 kr
Hugo Boss Boss Bottled Unlimited
BOSS BOTTLED UNLIMITEDBoss Bottled Unlimited af Hugo Boss...
PRIS FRA
37 kr
Halston Z-14
Z-14Z-14 af Halston er en frisk,...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...