10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Coronavirus (COVID 19)

Din bestilling kan blive et par dage forsinket, på grund af service restriktioner hos vores kurer.

I disse ekstraordinære og udfordrende tider gør vi alt for at holde vores medarbejdere, leverandører og kunder så sikre som muligt.

Vi behandler ordrer som normalt, og vores lagerteam følger de sociale distancerings- og hygiejneforanstaltninger.

Alle medarbejdere, der kan arbejde hjemmefra, har gjort det i den sidste uge og vil fortsætte med det indtil videre. Dette inkluderer vores kundeserviceteam, hvilket betyder, at vores telefonlinjer i øjeblikket ikke er tilgængelige, men du kan stadig kontakte os via e-mail eller live chat.

Forbliv tryg og pas på Jer selv,

Parfume Klik

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.