10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Clinique

Per Side
Sorter
Clinique er verdens første allergitestet, hudlæge-drevet hudpleje serie, men det stopper ikke med hudpleje. De har nu også dufte til mænd og kvinder, makeup, et særlig hudpleje-system kun for mænd samt flere makeup værktøjer. Clinique er kendt for deres innovative 3-Step Skin Care System, som blev udviklet i 1968, og du kan altid genkende deres kloge personale med de smarte hvide kitler de altid bære.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.