10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Clarins Shaping Facial Lift Serum 50ml

Clarins Shaping Facial Lift Serum 50ml

Clarins hudpleje system giver nogle af de bedste skønheds- og salonhudplejebehandlinger på markedet.

De har været en af de førende hudplejemærker i over fyrre år og det er denne erfaring der gør dem til et af de mest populære design-, hudpleje-, kosmetik- og parfumemærker.

Alle produkter er plantebaserede og leverer naturlig og skånsom pleje til din hud. Clarins hudplejesystem er designet til at hjælpe huden med at se ungdommelig og strålende ud. Clarins erklærer at ethvert produkt har været genstand for mindst 86 kontroltests og effektivitet tests, så selv om de ikke vil udføre mirakler, er de mere tilbøjelige til at give de resultater, de hævder.

Hud Type: Alle Hudtyper
Kollektion: Skincare
Køn: Kvinder
Mærke: Clarins
Produkt Type: Ansigts Serum
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Clarins
Clarins Shaping Facial Lift Serum 50ml
Vejl. : 525 kr
Vores Pris :
211 kr
/ Spar 314 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.