Clarins HydraQuench Tinted Moisturizer 50ml - 03 Peach

KVINDER
Vejl.: 315 kr
Vores Pris:
226 kr
DU SPARER: 89 kr
Ingen Varer
Produkt Information
KOLLEKTION HYDRAQUENCH
KØN KVINDER
MÆRKE CLARINS
PRODUKT TYPE TINTED MOISTURISER
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER

Clarins HydraQuench Tinted Moisturizer 50ml - 03 Peach

HydraQuench er tilpasset til normal eller kombineret hud og perfekt til et varmt klima. Det er en frisk, ikke-fedtet, creme, der både giver ultra-fugt og UV-beskyttelse og opfylder alle de behov huden udsættes for ved stærk varme.

Denne rene, lette creme beroliger, udglatter og blødgør huden, når den har brug for fugt. Den alsidige og let absorberende creme kan bruges hver morgen på rengjort hud. Vent et par minutter, før du bruger makeup, så formlen begynder og den får længere varighed.

Cremen kan også anvendes om natten. Hyaluronsyre hjælper til at opretholde den ideelle luftfugtighed, mens Katafray bark omstrukturerer hudens yderste lag. Sorbier træ begrænser dehydrering og stimulerer mikrocirkulationen, mens E-vitamin og E3P beskytter mod forurening. Granatæbleekstrakt regulerer talgproduktion og strammer porerne, mens Alpine Willow Herb regulerer glansen.

Solfaktor: SPF 15

Der er i øjeblikket ingen anmeldelse på dette produkt

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via Post Danmark. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på Post Danmarks hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
156 kr
Clarins Eau Dynamisante
EAU DYNAMISANTEEau Dynamisante er enestående -...
PRIS FRA
83 kr
Clarins Eau des Jardins
EAU DES JARDINSDette er en sammensætning af...
PRIS FRA
245 kr
EAU RESSOURÇANTEEau Ressourcante af Clarins. Denne...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...