10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100ml Spray

Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100ml Spray

Obsession af Calvin Klein er en orientalsk og træagtig duft for kvinder.

En best-seller siden 1980'erne og en af CKs mest populære dufte. Obsession er en dyb infusion af grønne toner, rige krydderier og sensuelle, pulveragtige ingredienser. De øverste toner er vanilje, citruser, basilikum og fersken, der går forud for en eksplosion af krydderier, sandeltræ, oakmoss, cedertræ, jasmin, rose og appelsinblomster på en base af amber, røgelse, vetiver og moskus.

En ung Kate Moss var ansigtet af duften, billeder af Mario Sorrenti i den ikoniske sort / hvide annonce, der blev filmet på Jomfruøerne. Den internationale succes med Obsession fødte mange genfortolkninger, herunder Obsession Night og Obsessed.

Obsession blev lanceret af Calvin Klein i 1985 og blev efterfulgt af en meget populær version for mænd i 1986.

Brand: Calvin Klein
Kollektion: Obsession
Køn: Kvinder
Parfume Familie: Orientalsk
Produkt Type: Eau de Parfum
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Varm krydret amberduft
Denne har en del år på bagen, men er stadig en elsket klassiker inden for orientalske dufte. Den er præget af amber, røgelse og vanillenoter på en bund af trænoter som sandeltræ og desuden musk. Den er velafbalanceret og noterne i fin harmoni. Perfekt til efterår og vinter.
19.2.2019
Review for 50ml version
Fantastisk duft eksotisk og holdbar
Fantastisk duft,eksotisk og holder længe dejlig duft af cedertræ og blomster klart en af mine favoritter specielt god til aften brug
16.11.2018
Review for 100ml version
Mine nye ynglingsparfume!
Er blevet vildt glad for den her parfume, den var lidt et sats at købe da jeg ikke på forhånd kunne komme til at dufte til den, men er positivt overrasket over den.
20.3.2016
Review for 50ml version
Calvin Klein
Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100ml Spray
Calvin Klein Obsession Eau de Parfum 100ml Spray
Read reviews (3)
Vejl.: 746 kr
Vores Pris:
207 kr
/ Spar 539 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.