10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Calvin Klein Eternity Eau de Toilette 100ml Spray

Calvin Klein Eternity Eau de Toilette 100ml Spray

Calvin Klein Eternity er en frisk, aromatisk duft til mænd.

Eternity har en frisk og ren åbning med smukke noter af lavendel, mandarin, bergamot og citron. Hjertet er en afbalanceret blanding af koriander, lilje, appelsinblomst, einebær, basilikum, jasmin, salvie, liljekonval og geranium, mens basen er varm og let krydret med noter af sandeltræ, rav, moskus, vetiver og brasiliansk palisander.

CK-duften var et kæmpe hit, da den først blev frigivet i 1990 og er stadig en af Calvin Kleins mest populære aftershaves for mænd.

Brand: Calvin Klein
Kollektion: Eternity
Køn: Mænd
Parfume Familie: Aromatisk
Parfume Undergruppe: Citrus
Produkt Type: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Forever my farvorite :-)
Denne duft har været min foretrukne i mange år - og det vil den være i mange år frem - den er bare tidsløs og den parfume som jeg har fået ros for.
3.7.2020
Review for 200ml Spray version
Eternity eau de toilette
Den holder rigtig godt i forhold tilnat det er en eau de toilette. Den har også en rigtig god duft, der hverken stikker i næsen eller er for døv. En duft der variere fra mand til mand
18.11.2019
Review for 100ml version
Yderst tilfreds
Min mand er yderst tilfreds med produktet samt med Parfume-klik.Det/i lever 100% op til vores forventninger. Det er også derfor vi vender tilbage og køber igen ved jer gang på gang.
7.2.2019
Review for 50ml version
Evig god og spreder dejlighed
En duft, man vender tilbage til. Er moderne krydret så perfekt, friskheden stikker frem selv om den har alle nødvendige maskuline noter. Mandighed. Kraft og styrke, tænker man på.
27.1.2019
Review for 100ml version
En super klassiker
Super frisk og maskulin duft der holder længen, en dejlig og lidt smoky trail der giver en significent karakter en klassiker der passer til hele året og til en hver lejlighed, en masterpiece
12.10.2018
Review for 200ml Spray version
En dejlig mande duft.
Jeg elsker min mand overalt på jorden, og når han tager denne duft på, så bliver jeg helt salig. Jeg kan varmt anbefale at alle kvinder køber denne duft til deres mænd uanset alder.
15.8.2018
Review for 100ml version
God og anderledes parfume
Det er en lidt anderledes parfume, rigtig god, duften holder længe i forhold til at det er en eau de toilette
13.9.2017
Review for 100ml version
eternity for men
Dejlig frisk duft uden at værre for meget,til både hverdag og fest, den er bare en del af ham, genkendelige og trykke duft, gør mig så glad,,
5.2.2015
Review for 100ml version
Calvin Klein
Calvin Klein Eternity Eau de Toilette 100ml Spray
Calvin Klein Eternity Eau de Toilette 100ml Spray
Read reviews (8)
Vejl. : 672 kr
Vores Pris :
247 kr
/ Spar 425 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.