10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray

Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray

CK2 fra Calvin Klein er en frisk, træagtig og ozonisk unisex-duft.

Dette er en kønsneutral duft, den minimalistiske design af flasken betyder, at det klare rør kan stå, sidde højre side op eller nedad - dette design fungerer i alle retninger!

Nu til selve duften har CK2 en dejlig åbning af citrus, violet blad og wasabi. Denne unikke kombination af topnoter falder ind i et beroligende hjerte af roser og pæon, der tilføjer en blomster, men ikke en for feminin stemning til aromaen. Den træagtige base er lavet af klart sandeltræ og hvid musk.

CK2 er som at gå på våde småsten i tordenvejr. Den er vandig, luftigt og ren med et strejf af sprødhed. Et perfekt køb, hvis du leder efter hverdags duft, der er forfriskende og behagelig, men som ikke trækker for meget opmærksomhed.

CK2 af Calvin Klein blev lanceret i 2016.

Brand: Calvin Klein
Kollektion: CK2
Køn: Unisex
Parfume Familie: Skov
Produkt Type: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Moderne mand duft
Så glad for at have fundet denne duft. Min næse bliver forkælet hver gang jeg bruger den så tænker jeg andre fortjener sammen. Sikke en af mine "Top 5".
4.1.2019
Review for 100ml Spray version
Calvin Klein til alle
Dufter sindssyg godt og den holder længe.Ikke kun for de unge, men de lidt ældre kan sagtens bruge denne duft.Kan kun anbefale den her.
27.12.2018
Review for 100ml Spray version
CK2. Mange penge at spare på produktet
Min datter blev rigtig glad for CK2. Hun plejer at give meget mere i Matas for samme produkt. Hun havde ønsket sig den i fødselsdagsgave men regnede bestemt ikke med at få den på grund af prisen. Jeg sparede over 50% ved at købe hos Parfume-Klik.dk. Og kan varmt anbefale at handle der
24.11.2018
Review for 50ml Spray version
Calvin Klein CK2
Jeg har brugt CK ONE meget og fik lyst til at prøve den forholdsvis nye duft CK2. Den er også god. Lidt mere "skarp" og unisex end CK ONE. Flot flakon.
22.7.2017
Review for 100ml Spray version
Calvin Klein
Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray
Calvin Klein CK2 Eau de Toilette 100ml Spray
Read reviews (4)
Vejl.: 557 kr
Vores Pris:
224 kr
/ Spar 333 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.