10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml Spray

Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml Spray

CK One Summer 2018 af Calvin Klein er en sød frugtagtig duft til mænd og kvinder.

Fra den første CK One Summer specialudgave, der blev lanceret i 2004, indtil denne flanker fra 2018, må vi sige, at Calvin Klein har fat i den lange ende. Hver sommerduft er forskellige, og hver eneste en er en dejlig lille perle at tilføje til din duftkollektion.

Denne unisex flanker i 2018 kommer i en strålende turkisflaske dedikeret til den blå sommerhimmel. Du får også en pæn lille stak klistermærker udsmykke flasken til din personlige smag. Hvordan lugter duften? Du bliver mødt med en frisk citrusagtig åbning, der tørrer ned i et cremet hjerte af guava, ananas og hvide blomster. Hovedtonen er kokosnød, der danner basen med antydninger af cedertræ.

Brand: Calvin Klein
Kollektion: CK One Summer 2018
Køn: Unisex
Parfume Familie: Frisk
Produkt Type: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
CK altid frisk sommer...
Som altid er CK sommer dufter top friske.....på varme sommerdage og aftner.Og man kan løbende friske sig op med duften...
7.6.2019
Review for 100ml Spray version
Super god sommerduft
Dette er en dejlig sommerduft, den kan holde et par timer når man først har fået den sprøjtet på. Den er desuden god til hverdagsbrug, da det er en god pris til så mange ml
6.12.2018
Review for 100ml Spray version
Calvin Klein
Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml Spray
Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette 100ml Spray
Read reviews (2)
Vejl. : 420 kr
Vores Pris :
190 kr
/ Spar 230 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.