Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Drama

KVINDER
Vejl.: 179 kr
Vores Pris:
39 kr
DU SPARER: 140 kr
Ingen Varer
Produkt Information
BRAND CALVIN KLEIN
KOLLEKTION CK ONE COSMETICS
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE EYELINER
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Drama
(2)

Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Drama

CK One Cosmetics er en make-up samling af Calvin Klein.

Med CK One Cosmetics sættet har den anerkendte designer lavet en samling af high end make-up inspireret af moderne New York mode. Den dækker enhver farve fra blide til mere kraftige toner, disse produkter vil ikke give dig mulighed for at gå glip af de nyeste skønhedstendenser.

Calvin Klein er en af ​​de største designer mærker hele tiden, så da de annoncerede deres eget kosmetiske sortiment, gik forventningerne højt. CKs ekstravagante catwalk og ready-to-wear looks kan nu genskabes hjemme med et udvalg af lette foundations, concealers, powders, eye products, neglelakker og meget mere!

CK One Cosmetics blev lanceret den 6. august 2012.

Formulation: Liquid
Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The Dramasuperskøn eyeliner
ann kjeller,
Anmeldelse af "1.2ml - The Drama" udgave

CK´s eye- liner er meget let at tegne op øjet op med og god fin filtspids , bør dog afrenses inden sengetid med eyemakeup remover, da den er meget vandfast.Kan varmt anbefale at købe den også til din veninde som gave ...

Calvin Klein CK One Cosmetics Liquid Eyeliner Marker 1.2ml - The DramaDen er rigtig god!
Linda Nøbølle,
Anmeldelse af "1.2ml - The Drama" udgave

Jeg havde ikke prøvet denne her før, men jeg er ikke ked af at jeg købte den. Den vil jeg købe igen, når jeg har opbrugt den jeg købte

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
157 kr
Calvin Klein IN2U
IN2UIN2U by Calvin Klein er en frisk...
PRIS FRA
216 kr
Calvin Klein Eternity Now
ETERNITY NOWEternity Now fra Calvin Klein til...
PRIS FRA
180 kr
Calvin Klein Reveal
REVEALReveal af Calvin Klein er en...
PRIS FRA
192 kr
Calvin Klein Endless Euphoria
ENDLESS EUPHORIAEndless Euphoria af Calvin Klein er...
PRIS FRA
198 kr
Calvin Klein Obsession Night
OBSESSION NIGHTObsession Night af Calvin Klein er...
PRIS FRA
123 kr
Calvin Klein Women
WOMENWomen af Calvin Klein er en...
PRIS FRA
456 kr
Calvin Klein Euphoria Gold
EUPHORIA GOLDEuphoria Gold af Calvin Klein er en...
PRIS FRA
160 kr
Calvin Klein CK One Shock
CK ONE SHOCKCK One Shock af Calvin Klein er en...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...