10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue Haze

Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue Haze

CK One Cosmetics er en make-up samling af Calvin Klein.

Med CK One Cosmetics sættet har den anerkendte designer lavet en samling af high end make-up inspireret af moderne New York mode. Den dækker enhver farve fra blide til mere kraftige toner, disse produkter vil ikke give dig mulighed for at gå glip af de nyeste skønhedstendenser.

Calvin Klein er en af ​​de største designer mærker hele tiden, så da de annoncerede deres eget kosmetiske sortiment, gik forventningerne højt. CKs ekstravagante catwalk og ready-to-wear looks kan nu genskabes hjemme med et udvalg af lette foundations, concealers, powders, eye products, neglelakker og meget mere!

CK One Cosmetics blev lanceret den 6. august 2012.

Brand: Calvin Klein
Formulation: Gel
Kollektion: CK One Cosmetics
Køn: Unisex
Produkt Type: Eyeliner
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Et dejligt genkøb
Den har en god holdbarhed på øjenlåget. En lille smule rækker utrolig langt. Den holder hele dagen, og jeg vil købe den igen
7.12.2018
Review for 2.8g - Blue Haze version
Et rigtig godt produkt
Holder hele dagen. God til at lave en tynd liner med. Et godt køb. Hvor er jeg glad for at have været på januarudsalg herinde.
25.1.2018
Review for 2.8g - Blue Haze version
Calvin Klein
Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue Haze
Calvin Klein CK One Cosmetics Gel Eyeliner 2.8g - Blue Haze
Read reviews (2)
Vejl. : 179 kr
Vores Pris :
46 kr
/ Spar 133 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.