Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres
Calvin Klein CK Free Eau De Toilette 30ml Spray

Calvin Klein CK Free Eau De Toilette 30ml Spray

CK Free af Calvin Klein er en aromatisk træagtig duft til mænd.

Den moderne aroma åbner med unikke noter af stjerneanis, jackfruit, absinthe og enebær, før den smelter til et maskulint hjerte, der kombinerer noter af ruskind, tobaksblade, kaffe og sydafrikansk buchu. Aftershaven holder sig på huden med en træagtig base, og blander patchouli med en række forskellige træsorter, herunder eg, cedertræ og Costa Rica ironwood.

CK Free af Calvin Klein blev lanceret i 2009.

Kollektion: CK Free
Køn: Mænd
Mærke: Calvin Klein
Parfume Familie: Aromatisk
Parfume Undergruppe: Citrus
Produkt Type: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamlingssted) 49 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 8 hverdage
CK Free Eau De Toilette
Holder meget af CK's prduktserie. Gode dufte til rimelige penge. CK Free ingen undtagelse, en frisk om end mere spicy duft med dunkle træagtige undertoner. Godt alternativ til CK klassikerne.
14.10.2020
Review for 100ml version
Calvin Klein CK Free
Ikke på højde med CK One,men mere mild...Er ganske udmærket ligesom de fleste fra Calvin Klein...Meget for pengene..Derfor 5 stjerner...Duft er 4 stjerner da jeg synes at den mangler power og forsvinder hurtigt..
26.7.2020
Review for 100ml version
Calvin Klein CK Free
En meget frisk og skøn duft til den moderne mand. En lækker duft der egner sig til både hverdag og fest. Duften holder længe på huden.
1.7.2020
Review for 100ml version
Super frisk let pebret dejlig duft..
Calvin Klein's Free. Denne dufts renhed og friskhed - det er helt Free og det er præcis den måde jeg følte i dag - Frisk, Ren og helt fri. Ja, jeg er enig i, at Free er en underachiever i performance, men blandingen af woodsy, urte og suede noter er en smuk duft, der er undervurderet.Ydeevne, som nævnt, er i bedste fald beskeden, måske 4 timer sidder tæt på huden. Jeg kunne dog dufte den fra min bluse nogle 6-8 timer senere..
19.2.2019
Review for 100ml version
Calvin klein CK Free
Calvin Klein CK Free er skøn med en forfriskende duft. Man føler en friskhed, samtidig med at duften er vidunderlig. Det er en skøn duft.
19.12.2018
Review for 100ml version
Denne parfume er købt til noget familie
Har fået at vide fra de familie medlemmer som jeg har købt den for at de er rigtig glade for den. Den var billigere her end så mange andre steder
27.5.2015
Review for 30ml Spray version
Calvin Klein
Calvin Klein CK Free Eau De Toilette 30ml Spray
Calvin Klein CK Free Eau De Toilette 30ml Spray
Read reviews (6)
Vejl. : 336 kr
Tilbudspris :
133 kr
/ Spar 203 kr
-
+
Størrelse:
Læg i kurven

Anbefalinger til dig