Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mænds Hårstylingsprodukter - Hvilket Skal Du Vælge?

Forebyg dårlige hårdage ved, at bruge de rigtige stylingprodukter til din hårtype. Dette vil hjælpe dig med, at opnå dit ønskede styling konsekvent.

Dagens marked for hårprodukter til mænd er ret massivt. Det har ekspanderet meget i løbet af de seneste år med hundredvis af mærker; lige fra nye barbershops til veletablerede luksus hårplejemærker, der hopper til med en række forskellige muligheder. Alle disse herrestylingprodukter er fantastiske, men med så mange tilgængelige nu, kan det være lidt skræmmende, når du prøver at finde den rigtige for dig.

Hjælpen er her i form af en kort guide til styling produkttyperne, hvad de er designet til at gøre og til hvilken hårtype. Gør det muligt for dig bedre, at filtrere din søgning baseret på dine behov for hårstyling.

 

Bad hair day

Produktguide til Hårstyling

 

Hårtyperne

Mænd har forskellige hårtyper, som vi kan inddele i kategorier og underkategorier.

De kommer alle med deres særlige behov for stylingprodukter eller værktøjer til, at holde håret i form og håndterbart. Listen omfatter; Tyk, Normal, Grov, Udtynding eller Fint, Mat, kruset eller Tør. Fedtet, lige eller krøllet og langt eller kort.

Almindelige Produkttyper

Når du vælger dine Styling Produkter, kend din hårtype og hav et klart mål for dit ønskede look. Vil du have ekstra hold, mindre eller mere volumen? Mere tekstur, mindre kruset, ekstra glans, tæmning osv.? For en omfattende guide til stylingproduktegenskaber klik her

 

stylish male hair

 

Pomade - Stylish 

Du kan vælge mellem olie- eller vandbaserede muligheder for, at opnå enten et mindre eller mere "fedtet og stilfuldt look". Det giver dit hår ekstra glans og højde med sin lim-type tekstur. Pomaden har et medium til højt hold i forhold til hvor længe produktet holder.

Den vandbaserede pomade er mere almindelig, da den er mere overskuelig og lettere at vaske ud. Den vandbaserede Pomade opnår en noget mere stiv og sprød finish, når den tørrer.

Pomade er et populært produkt, som kan bruges på de fleste hårtyper. Den er god til tykt eller tyndt hår og giver et klassisk look. For at opnå et retro look, brug det på kortere hår.

natural male hair

 

Creme - Natural

Creme er også en alsidig produkttype, der ser ud til at fungere godt på tyndt og fint hår og på mellemlange til lange hårlængder. Cremeprodukter som f.eks as D:FI Extreme Hold Styling Cream 75g indeholder olie og aminosyrer, der holder dit hår stærkt og smidigt, men giver et meget naturligt resultat.

Cremen bør ikke påføres i vådt eller fugtigt hår, for det bedste resultat påføres det efter håndklædetørring

Den har den modsatte effekt af pomaden og er ikke lavet til at skulpturere. Den er let og har et lavt hold, hvilket giver mænd med tyndt hår nok tekstur uden at tilføje for meget.

Den er god til mænd med langt, tørt hår, der ønsker skinnende, konditionerede hårstrå og har brug for hjælp til at kontrollere det.

 

Matte Male Hair

 

Clay - Matte 

Hair Clays hovedopgave er at tilføje mere volumen og en mat finish til dit hår! Produkter som f.eks American Crew Classic Molding Clay 85g bruger faktisk Clay som ingredienser (bentonit og kaolin) samt bivoks for, at give dit hår et super tekstureret look

Clay giver et trendy rodet look, der holder hele dagen og virker på både tørt og fugtigt hår.

Det 'high hold' egenskaber fungerer meget godt med mellemstore til tykke hårtyper. Det er et godt produkt til fedtet hår, der har brug for ekstra støtte. Ler er som hårvoks, der giver en mat finish og stærkt hold, og bør påføres ned til rødderne for en varig effekt.

 

Se Vores udvalg af hårplejeprodukter til mænd og stylingprodukter til mænd her.