Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

De Hotteste Celebrity Dufte - 11 Stjerner!

Har du nogensinde ønsket at dufte som en berømthed? Måske forestiller du dig, dig selv som den næste fodboldstjerne eller stormer scenen. Uanset hvad dit krav på berømmelse måtte være, vil du gerne sikre dig, at du lugter, som om du hører til.

Hvis du har en yndlingsduft, er det fantastisk! Men hvis du har brug for ideer, er her nogle parfumer lavet af kendte mennesker, som du kan overveje.

Berømte mennesker som Ariana Grande og Rihanna inspirerer og hjælper med, at skabe parfume lavet af eksperter. For at tiltrække så mange mennesker som muligt, er disse parfumer normalt relativt overkommelige, hvilket har fået dem til at virke lidt 'billige'. Du kan dog finde nogle rigtige perler! Uanset om det er billigt & muntert eller mørkt & mystisk, kan du finde noget for enhver stemning i serien af kendte parfumer.

Tag et kig på vores valg nedenfor, måske er din næste yndlingsduft blandt dem...

 

Antonio Banderas - The Golden Secret

Antonio Banderas - The Golden Secret

Siden 2000 har denne spanske skuespiller skabt mere end 30 parfumer til både kvinder og mænd. Nogen har haft travlt!

Vores udvalg, The Golden Secret, er fra 2011, og parfumøren er Christophe Raynoud. Hvorfor fortæller vi dig det, tænker du måske... Nå, hr. Raynoud skabte Paco Rabannes 1 Million, og folk tror, at The Golden Secret hylder den. Med mynte, grønne noter, krydderier, læder og træsorter er dette et prisbilligt alternativ, der egner sig utrolig godt til koldt vejr.

Ariana Grande - R.E.M

 Ariana Grande R.E.M.

Ariana Grande har udgivet populære parfumer som 'Ari', 'Sweet Like Candy' og 'Cloud' i de seneste år. Folk kender disse parfumer for deres søde duft. Vores valg er R.E.M., inspireret af sangen 'Sweetener'.

Den smukke flaske ligner en krystal, og noterne er faktisk ganske drømmende. Søde noter af zefir, karamel og figen møder salt og lavendel, før de sætter sig på en base af moskus og sandeltræ. Tak, næste!

 

Billie Eilish - Eilish No 2

 Billie Eilish - Eilish No 2

Billie Eilish er en nykommer til duftindustrien, efter at have lanceret to succesfulde parfumelinjer. Hendes første duft blev lanceret i 2021 og er en drømmende vaniljeparfume til kvinder. Billies anden duft fangede dog vores opmærksomhed, da dette ikke er din typiske blomster-/frugtagtige parfume.

Eilish No 2 er krydret og unisex! Varm vanilje og valmue blødgør noterne af bergamot, sort peber, papyrus, palo santo og ibenholt.

Denne duft er fantastisk til efterår og vinter. Vi er dog ikke sikre på, om den bliver lige så populær som den første duft. Men vi kan love, at det er mere spændende!

 

Britney Spears - Midnight Fantasy

 Britney Spears - Midnight Fantasy

Det er Britney, B****! Og hun roder ikke rundt!

Siden 2004 har vi skabt dufte og er blevet prydet med mindst én ny udgivelse om året. Hendes mest populære parfume er fra Fantasy-kollektionen. Kollektionen tilføjede for nylig en ny duft i 2023. Fantasy-kollektionen har nu over 20 forskellige dufte.

Det var svært at vælge en favorit blandt alle de fantastiske muligheder, men vi valgte Midnight Fantasy. Ikke kun er flasken smuk, den replikerer nattehimlens dybe blå med stjerner spredt rundt, men duften i den er også fortryllende. Sød og sukkerholdig, med frugtagtige, blomster- og vaniljenoter, denne duft er ung og sjov.

 

Cristiano Ronaldo - CR7 Game On

 Cristiano Ronaldo - CR7 Game On

Når han ikke har travlt med at score mål, dribler Cristiano Ronaldo også i parfume. Med en håndfuld parfumer til mænd lanceret, fandt vi vores favorit i CR7 Game On. Den byder på frugtige topnoter af papaya og æble, som blandes med lavendel, kardemomme og enebær og forskellige træsorter. Det er en tungere, træagtig duft, der passer bedst til koldere dage, hvor den vil skinne.

 

David Beckham - Classic

 David Beckham - Classic

Med David Beckham har vi en anden fodboldspiller, der har næse for de finere ting. Den 'klassiske' duft fanger en balance mellem elegance og karismatisk maskulinitet og dedikerer sig til mænd med stil, som Beckham selv. Denne aromatiske og træagtige aftershave indeholder lime, gin, mynte (G&T nogen?), træagtige noter og rav. Det er en fantastisk allrounder for hele året.

 

Gwen Stefani - Harajuku Lovers Pop Electric Lil' Angel

 Gwen Stefani

Gwen Stefani skabte en kollektion af parfumer kaldet 'Harajuku Lovers'. De har alle en sød figur på toppen, perfekt til udstilling på en parfumehylde.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte din samling af Harajuku-dukker, foreslår vi Harajuku Lovers Pop Electric Lil' Angel. Dette er sødt og indeholder ikke kun sukkernoter, men også søde noter med et strejf af bær og viol. Perfekt til din lille engel.

 

Jennifer Lopez - Glow

 Jennifer Lopez - Glow

Vi var ikke helt sikre på, hvad vi kunne forvente af en J. Lo-parfume, men det var jeg bestemt ikke. Glow har intet tropisk over sig, der kunne skære igennem Miami-varmen.

I stedet er denne første lancering fra Jennifer Lopez en sæbeagtig, lidt gammeldags blomsterduft. Men lad det ikke afskrække dig. Blandingen af citrus, blomster og moskus giver en blød, frisk duft, der er fantastisk til forårs- eller sommernætter.

 

Katy Perry - Indi

 Katy Perry - Indi

Vær dig selv, vær stolt af dig selv og nyd livet, det er budskabet, som Katy Perrys Indy omfavner. Denne moderne moskus markedsføres til kvinder, men har stærke unisex vibes, hvis du er villig til at prøve. Ved at bruge 11 typer moskus, sammen med tonkabønner, blomster, hvid te og blomme, er det hyggeligt og trøstende. En fantastisk duft til at bære på alle årstider.

 

Rihanna - Reb’l Fleur

 Rihanna - Reb’l Fleur

Før hun vendte sig mod mode og skønhed, udgav Rihanna også en håndfuld dufte, som hendes fans kunne nyde. Denne særlige duft er tropisk og sexet, ligesom Rihanna selv. Vi kan finde frugter som fersken, blomme og kokos, som blander sig med tropiske blomster, vaniljeorkideer og patchouli. Det giver os et moderne, frugtigt twist på den klassiske chypre og er det perfekte valg til at danse natten væk.

Sarah Jessica Parker - Covet

 Sarah Jessica Parker - Covet

Sidst, men ikke mindst, henvender vi os til en af de mest succesrige skabere af berømthedsdufte. SJP har mange kendte parfumer, såsom ’Lovely’, ’SJP NYC’ og ’Stash’. Den måske mest unikke af dem alle er Covet: den er kompleks, uventet og er måske ikke for alle. Men vi opfordrer dig til at prøve dette, selvom det kun er for den smukke flaske.

Denne parfume er aromatisk, chokoladeagtig og træagtig, med accenter af hvide blomster og lavendel. Og det er super overkommeligt, så hvad venter du på?

Vi håber, du nød disse håndplukkede dufte. Hvis du vil browse noget mere

hot celebrity dufte, kan du gøre det here.

Hvis du vil læse om, hvilke parfumer berømtheder bruger (angiveligt), uanset om de bliver betalt for eller ej, så tjek dette article.