Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Byg Din Daglige Hudplejerutine [3 Enkle Trin]

Overvej alt det, din hud udsættes for hver eneste dag; solens stråler, forurening, temperaturændringer og kontaktskader, for blot at nævne nogle få. Heldigvis har hudplejeproduktspecialister udviklet en grundlæggende daglig rutine, og det er den enkleste og mest effektive løsning til at give din hud den bedste chance for at komme sig og forblive beskyttet.

Der er tusindvis af forskellige produkter til at opbygge din hudplejerutine, men uanset hvad alle andre gør, er det vigtigt, at du finder den hudplejerutine, der fungerer bedst for dig og din hud.

Med alle de forskellige produktmuligheder, der fokuserer på forskellige hudproblemer, kan det blive en smule overvældende. Vores egne hudproblemer kan også ændre sig afhængigt af faktorer som sæson, hormonelle cyklusser, vores kostvaner og det stressniveau, vi alle oplever i vores hverdag. Det kan derfor være en god ting at lave en simpel daglig hudplejerutine, som du altid kan vende tilbage til, for at forhindre dig og din hud i at blive overvældet.

Du kan også forbedre effektiviteten af din hudplejerutine

ved at finde ud af, hvad din hudtype er.

3 Simple Trin

Denne hudplejerutine er ikke beregnet til at være kompliceret, men snarere stammen, hvor du kan bygge forskellige grene til at håndtere dine nuværende hudproblemer. Uanset hvad dine yndlingsprodukter er eller dine hudproblemer, bør din daglige grundlæggende hudplejerutine have tre enkle trin:

 

cleanse

 

1.Rens

Det første skridt i enhver hudplejerutine bør være at fjerne overskydende olier, forurening eller rester af gamle produkter. Du vil ikke strippe huden, men sørg for, at huden er forberedt og klar til de næste trin i hudplejerutinen. Gør det muligt for andre produkter i rutinen at absorbere korrekt i din hud og give det resultat, du leder efter.

 

Oliebaseret Rens - Hvis du bruger makeup, solcreme eller kraftig fugtighedscreme, bør du tilføje et andet trin i rensningen af din hud og dobbeltrense. Du bør starte med en oliebaseret rensemiddel såsom en rensebalsam eller renseolie.

For at sikre dig, at den oliebaserede rensecreme giver dig det bedste resultat, skal du massere den ind på tør hud med blide cirkulære bevægelser for at opløse eventuelle oliebaserede produkter, der var tilbage på huden. Vask derefter din hud med stuetemperatur vand.

 

Vandbaseret Rens - Du bør altid rense huden med en vandopløselig rens efter brug af en oliebaseret rens for at sikre, at du vasker eventuelle rester af den oliebaserede rens eller overskydende olier på huden af. Vandbaserede rensemidler har en tendens til at komme i form af renselotion, ansigtsvask, rensegel, rensemælk eller rensemousse. Dette er hvad dobbelt rensning er; kombinerer brugen af både oliebaserede og vandopløselige rensemidler.

 

Dobbelt rensning vil bedre forberede din hud og sørge for, at den får den fulde effekt af de produkter, du påfører senere i din rutine. Dobbelt rensning vil også hjælpe med at reducere de urenheder på din hud, der fører til hudorme, hvide prikker, bumser og pletter

Husk altid at bruge et rent håndklæde, når du tørrer din hud, og dup huden forsigtigt tør. Med det formål at holde hudstress og forværring af enhver art på et minimum.

 

Skincare Treatments

 

2. Behandling

Dette er skridtet, hvor du virkelig kan fare vild i det store antal af tilgængelige hudplejeprodukter. Fra anti-aging øjencremer og serum til foryngende ansigtsmasker, det er det trin, hvor de fleste ændringer kan foretages afhængigt af din aktuelle hudbekymring. Du kan endda ændre dine behandlingsprodukter fra din morgenrutine til din hudrutine om natten.

Det er dog vigtigt at huske, at i en simpel hudplejerutine bør du vælge et hudbehandlingsprodukt, som du kan vende tilbage til gang på gang.

 

For det første skal du vide, hvilken hudproblemer du ønsker at konfrontere.

Har du brug for at fugte din hud mere? Hvis ja, så er måske en fugtgivende essens eller et produkt indeholdende hyaluronsyre et godt valg. Hvis du ønsker at lysne din hud så et lysnende produkt eller vitamin C produkter kan være et godt valg til dette

Måske ønsker du en fastere, mere løftet hud. Hvis du gør det, kan du introducere en behandling indeholdende kollagen i dette trin. Eller du ønsker måske, at behandlingen fokuserer på huden omkring dine øjne. Der er mange produkter med fokus på øjenpleje, valgmulighederne er uendelige.

Det er dog vigtigt at huske, at det kun er dig, der ved, hvad du ønsker for din hud, og ingen hudtype vil have gavn af at bruge masser af forskellige behandlinger på samme tid. Vælg et produkt, der virker for dig, og prøv at blive ved med det, indtil du ser den ønskede effekt.

 

Moisturise

 

3. Fugt

Efter at have fjernet forurenende stoffer og overskydende olie under rensning og påføring af et hudbehandlingsprodukt, vil du altid skulle hydrere og forsegle huden som sidste trin. Det er lige meget om du har normal, tør, kombineret eller fedtet hud, du bør altid afslutte din hudplejerutine med en fugtighedscreme. Selvom dit behandlingstrin var at hydrere huden, bør du altid forsegle behandlingen med et fugtgivende trin.

At kende din hudtype kan være en god idé, når du skal vælge din fugtighedscreme. Hvis du har tør hud kan det være en god idé at se på en fyldig og tykkere creme, mens fedtet hud kan have gavn af en lettere creme eller gel.

Det kan derfor være bedst at søge eller filtrere produkter efter din hudtype for at finde en ansigtsfugtighedscreme, der vil gavne dig mest. Producenter er fokuseret på at skabe produkter til at forbedre alle hudtyper;fugtighedscreme til tør hud, kombineret hud, normal hud og fedtet hud er de mest almindelige, men der er mange flere at vælge imellem her ansigts fugtighedscreme

 

Nogle fugtighedscreme kan også bruges af alle hudtyper. Brugen af en ansigtsolie kan også være gavnlig for den ekstra tørre hud eller for at forsegle og beskytte hudbarrieren som en del af det fugtgivende trin i din hudplejerutine.

Nogle fugtighedscreme er også specielt fremstillet til at imødegå hudproblemer som f.eks. hud, der er udsat for urenheder, mørke pletter, følsom hud eller mod fine linjer og rynker.

Hvis du har en lys teint, er det også værd at overveje en fugtighedscreme med SPF-klassificering. Uanset vejret vil din hud blive udsat for skadelige UV-stråler fra sollys, så lidt ekstra beskyttelse kan holde dig til at se yngre ud i længere tid.

Når du har fundet de produkter du skal bruge og har gennemført de tre trin ovenfor, så har du en effektiv, men enkel hudplejerutine, som du kan bruge dagligt. En som du kan vende tilbage til hver gang din hud bare har brug for hvile og enkelhed fra enhver yderligere behandling.

 

Husk, at du altid bør patch-teste alle nye produkter, før du bruger dem for at sikre, at din hud ikke reagerer på nogen af produktets ingredienser, for mere information om patch-test, læs denne artikel.