Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

10 Bedste Forårsparfumer Til Kvinder

Top Blomsteragtige, Søde, Friske & Frugtagtige Dufte

At købe en ny duft er en fantastisk måde, at fejre ankomsten af forårssæsonen på! I denne artikel deler vi vores valg til de 10 bedste forårsdufte, som du absolut skal have i din samling.

Fra søde parfumer, der vil få folk til, at vende sig om, når du går forbi, til blomsterdufte tilsat jasmin og hvid rose. Hvis du er mere til en frisk og frugtagtig duft, så bare rolig, vi viser dig nogle af vores yndlings aromatiske og friske dufte, der vil bringe dig et skridt tættere på sommeren!

 

Bedste Blomsterparfumer til Foråret

 

Gucci Bloom Eau de Parfum

Gucci Bloom

Denne charmerende blomsterduft er en, som alle bør eje i deres parfumekollektion, hvis du vil føle, at du ligger i en buket blomster. Kombinationen af hvide blomsternoter med basisnoten af Rangoon creeper giver denne parfume en meget unik blomsterduft, da det er første gang, den sjældne Rangoon creeper blomst er blevet brugt i parfumeri! Gucci Bloom er en af de bedste parfumer til kvinder, der gerne vil prøve noget nyt i foråret.

 

Noter: Jasmine, Tuberose, Rangoon Creeper.

 

Givenchy Irrésistible Eau de Toilette Fraiche 

Irrisistible

Denne duft skaber en karakteristisk aroma ved, at blande krydret pink peber med levende appelsin for at skabe en varm og berusende blomstrende duft, der vil gøre dig uimodståelig. Rose- og irisnoterne balancerer frugterne og krydderierne for, at skabe en blomsterduft, der er smukt forførende uden at være for sød.

Noter: Orange, lyserød peber, kalkunrød rose, iris, moskus, Virginia cedertræ.

 

Jimmy Choo I Want Choo Eau de Parfum

I want choo

Denne Amber blomster duft er en ny parfume fra Jimmy Choo, der hurtigt stiger i popularitet. Citrus-topnoten af mandarin står i kontrast til de lækre ferskennuancer for, at give denne duft en sød, men frugtagtig aroma. Disse topnoter akkompagneret af vanilje- og blomstrede basisnoter skaber en sød blomsterduft, der ville give en fantastisk ny forårsparfume.

Noter: fersken, mandarin, jasmin, rød lilje, vanilje.

 

Bedste søde dufte

 

Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum

The only one

Denne duft åbner med violet, som blandes med hints af bergamot for at give en levende, sød og saftig parfume. Rig kaffe, sød pære og indtagende appelsinblomst kombineres for at skabe en sensuel hjertelig duft. Til sidst tilføjes en taktil beroligende kvalitet af de varme basisnoter af vanilje og patchouli, som giver dig følelsen af at modtage et varmt kram. Hvis du elsker at eksperimentere med dufte, bør dette være dit næste køb.

Noter: Viol, appelsin, bergamot, kaffe, pære, iris, appelsinblomst, rose, karamel, vanilje, patchouli.

 

 

Daisy Marc Jacobs Eau So Intense Eau de Parfum

Daisy

Denne duft er meget livlig med frugtagtige jordbær- og pæreudbrud, der afslører sød honning og delikate rose noter. Du bliver derefter fordybet i en vidunderlig karakteristisk og fængslende blanding af et langvarigt spor af cremet vanilje, der suppleres af en sprød, grøn mos.

Noter: Jordbær, pære, bergamot, honning, jasmin, rose, vanilje, moskus, benzoin, moss.

 

Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Eau de Parfum

scandal

Denne intense ravblomstrede duft vil med garanti vende nogle få hoveder! Jasminen og den salte karamel smelter sammen for, at skabe en sød blomstrende aroma, før den komplimenteres af den sorte vanilje. Hvis du kan lide skandaløst dristige søde parfumer, så er dette måske dit match dette forår.

Noter: Jasmin, karamel, salt, vanilje.

 

Bedste Friske & Frugtige Dufte til Foråret

 

Escada Cherry in Japan Limited Edition Eau de Toilette

Escada

Er du klar til at opleve en anderledes verden, hvor du kan fordybe dig i ægte cherrymania? Denne friske og frugtige duft kommer 86% af dens ingredienser fra naturlig oprindelse. En skøn duft, der begynder med en glitrende kirsebærblomster og naturlige jasminblade, før den trækker os ind i en forførende Tonka Bean base. Kunne dette være din næste frugtige forårsparfume?

Noter: Cherry Blossom, Jasmin, Tonka Bean.

 

 

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her Eau de Parfum

Musc Nior

Lanceret i 2021, denne nye duft af Narciso Rodriguez skaber effektivt en duft ulig nogen anden. Heliotrope, en uimodståelig blomst med en fascinerende duft og saftig blomme giver denne parfumes topnoter, som bringer frugtighed og friskhed til duften. For at trække os dybere ind i duften, tilføjer en dyb og forførende læderruskindsbundtone tekstur til det fascinerende centrum af moskus for at give os en duft, der vil få enhver kvinde til at føle sig utrolig gådefuld og sexet.

Noter: blomme, moskus, heliotrop, ruskind.

 

Tom Ford Bitter Peach Eau de Parfum

Bitter Peach

Tom Fords dufte kan være på den dyrere side af parfumeri, men fordelene ved at bruge ingredienser af høj kvalitet sikrer, at din parfume holder hele dagen, hvis ikke længere. Bitter Peach er en af de mere komplekse Ford-dufte med 17 forskellige noter for at skabe en perfekt afbalanceret frugtagtig, men alligevel frisk duft. Sammensætningen er anerkendt som værende rig og karakterfuld, med mærkbare træagtige og aromatiske undertoner, såvel som søde og forførende.

Noter: fersken, blodappelsin, kardemomme, heliotrop, rom, cognac, davana, jasmin, indonesisk patchouliblad, vanilje, sandeltræ, tonkabønne, benzion, kashmeran, styrax, labdanum, vetiver.

 

 

Jo Malone Sea Daffodil Cologne

Denne friske nye cologne af Jo Malone, lanceret i 2022, er en aromatisk og akvatisk duft til både mænd og kvinder. Inden friskheden af havpåskeliljen tager over, giver topnoten af mandarin denne duft en frisk overtone. Ylang-ylang, en af de mere ualmindelige komponenter, der bruges inden for parfumeri, giver et rigt blomsterpræg samt en sød duft med en nuance af banan. Endelig kombineres basisnoterne af vanilje og sandeltræ smukt for at understøtte denne friske og frugtagtige duft.

Noter: Mandarin, lyserød peber, ylang-ylang, havpåskelilje, sandeltræ, vanilje, vetiver.

 

Hvis temperaturerne stiger kraftigt, så tjek mere hot frugtagtig Summer fragrances recommendations here.