Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

12 Efterårsdufte Til At Varme Dit Hjerte

Dagene bliver kortere og luften køler af, efteråret er her. Nu hvor sommeren er forbi, er det tid til at skifte fra friske og frugtagtige dufte til noget varmere og hyggeligere.

Uanset hvad din idé om hygge er, er det tid til at bringe det videre! Da solen går ned tidligere hver dag, kunne vi alle bruge lidt ekstra glæde, så hvorfor ikke prøve en duft, der bringer noget varme ind i dit liv?

Her har vi valgt den bedste parfume, aftershave og unisex duft fra de fire hovedparfumekategorier til de kolde måneder.

Vil du også gerne pifte dit hjem op, så tag et kig på populære boligdufte here.

Spicy Sjæle

Krydderier kan fremkalde en lang række følelser, fra energiske til afslappende. Med disse dufte har vi udvalgt dufte, der inkorporerer varme krydderier, som f.eks nelliker, spidskommen, kardemomme og kanel.

Kenzo Jungle Elephant Eau de Parfum (F)

Kenzo Jungle

Hvis du tænker 'Kenzo', tænker du måske 'Flower', men de har et par mere populære udgivelser, som inkluderer 'Jungle L'Elephant'. Dette er en varm, krydret duft med nelliker, spidskommen, kardemomme, kommen, lakrids, mango, blomster og vanilje. Mmmmm

 

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Eau de Toilette (M)

Spicebomb Infrared

Denne parfume har et meget præcist navn. Du bliver mødt med en eksplosion af safran, pink peber og røde frugter fra første sprøjt, men lægger sig så fint til rette på en kanel- og tobaksbund. Absolut en for krydderielskere.

 

Gres Parfums État de Grace Eau de Parfum (U)

Gres

Denne Unisex-mulighed er også den billigste af de tre krydrede dufte, men lad det ikke narre dig. Denne parfume giver et slag! Kombinationen af kanel med rose, viol, rav og patchouli skaber en lækker varm, krydret ravduft.

 

Læder Elskere

Uanset om det er læder eller ruskind, kan de muskuagtige, dyriske noter, det bringer til parfumen, være meget trøstende. Mærker har en tendens til at bruge læder mere i maskuline dufte, men det kan skabe en smuk duft for enhver.

Bottega Veneta Eau de Parfum (F)

Bottega Veneta

Denne mosagtige, jordagtige duft har læder, egemos og patchouli i bunden, som er parret med jasmin, pink peber og bergamot. Inspirationen til denne duft var et biblioteksrum i et rustikt italiensk hjem. Erindringer, nogen?

 

Lancôme Maison Santal Kardamon Eau de Parfum (U)

Maison Santal Kardamon

Fra den eksklusive Maison Lancôme-kollektion er Santal Kardamom et smukt tilbud til kolde dage. På en base af sandeltræ, vanilje og læder sidder noter som kardemomme, spiritus, peber og appelsinblomst.

 

John Varvatos Eau de Toilette (M)

John Varvatos

John Varvatos er en frugtagtig-sød læderduft, som blandt andet inkluderer noter af læder, rav, dadler, vanilje og oud. En blød og dyb duft, perfekt til efteråret.

 

Amber beundrere

Rav dufte udstråler sensualitet og varme. Den giver en muskuagtig, pudderagtig, sød og varm duft til dufte, hvilket gør den ideel til koldt vejr.

Zadig & Voltaire This is Him Eau de Toilette (M)

This is Him

'This is Him' er en varm, fortryllende duft fra Zadig & Voltaire. Den kombinerer sandeltræ, vanilje og røgelse med sort peber og grapefrugt. Parfumer, der markedsføres til mænd, indeholder sjældent vanilje, hvilket gør dette endnu mere spændende.

 

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum (U)

Serge Lutens Chergui Eau de Parfum

Chergui er bestemt en klassiker. Ravet kombineres med sød honning, tobaksblade, røget røgelse, hø og sandeltræ, blandt andre noter. Den skaber en rig duft, perfekt til en gåtur gennem farverige efterårsblade.

 

Hermès Elixir des Merveilles Eau de Parfum (F)

Hermès Elixir des Merveilles Eau de Parfum

Denne ravduft kommer endda i en ravfarvet flaske! Harpiksholdigt rav, tolubalsam og siamharpiks møder appelsinskal, karamel, træ, røgelse og tonkabønne i denne skønhed.

Uartig Woods

Træagtige dufte ser ud til at være en no-brainer til efterårsdufte. Når alt kommer til alt, hvem kan ikke lide en gåtur gennem en farverig skov på en solskinsdag? Uanset om det er sandeltræ, cedertræ, cypres eller vetiver, er træagtige dufte perfekt egnet til det kolde vejr.

Chopard Rose Malaki Eau de Parfum (U)

Chopard Rose Malaki

Rose Malaki er en ret unik unisex duft. Med noter af safran, rose og cedertræ efterlader denne parfume en blød ruskindseffekt på huden.

Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau de Parfum (M)

Lalique Encre Noire A L`Extreme Eau de Parfum

Med Encre Noire A L'Extreme har Lalique skabt en træagtig, aromatisk duft med et unikt spor. Den starter med cypres, elemi-harpiks og bergamot i topnoterne. Disse sætter sig på basisnoter af vetiver, røgelse, sandeltræ og patchouli.

 

Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum (F)

Chloe Nomade

Nomade Absolu de Parfum er en mere intens version af Chloé Nomade og som sådan er den mørkere og rigere. Mirabelle, egemos, davana, sandeltræ og moskus skaber en unik træagtig-mosagtig duft med et frugtagtigt hint.

 

Har du fundet en ny duft til sæsonen endnu? Selvfølgelig repræsenterer dette øjebliksbillede kun en brøkdel af de vidunderlige parfumer, der venter på at blive udforsket. Du kan se alle vores dufte her, glem ikke at filtrere dem efter duftfamilie, hvis du ønsker det.