Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Fars Dag Gaveideer | 10 Bedste Aftershaves Bedste Fædre

Det kan være svært at finde den rigtige gave til en mand, der allerede har alt. De ved ofte, hvad de kan lide, hvilket gør det udfordrende at finde noget særligt.

Prøv noget anderledes i år. Spring over de gaver, han vil vente og har modtaget i årevis, og introducer ham for noget, han endnu ikke ved, at han elsker.

Aftershave er personlig, men du kan reducere risici og finde en duft, han vil elske i mange år fremover. Her vil vi udforske disse gave-tips og give dig et indblik i de mest populære mandlige dufte i øjeblikket. Giver dig alle værktøjerne til at vælge den perfekte fars dags gave til din far.

Fars Dag Gave Tips

  1. Baser dit valg på hans smag. At vide, hvilke dufte han kan lide, kan hjælpe dig med at vælge den rigtige aftershave til ham. Uanset om det er de varme noter af kaffe, læder og whisky eller det friske udbrud af citrusfrugter på en havbrise. Du kan finde hver eneste tone i utallige kombinationer, hvis du har tid til at kigge.
  2. En anden mulighed, mindre forskningskrævende, er at spørge den person, din far ønsker at imponere mest. Så køb det, de elsker at dufte på en mand. Du køber derefter din far en gave af opmærksomhed og komplimenter.
  3. Et enkelt og mere sikkert alternativ er at finde et moderne bud på en aftershave, du ved, han allerede elsker. Identificer duftfamilie af hans nuværende signaturduft, så brug den til at filtrere gennem mulighederne, indtil du finder en, der krydser alle felterne.

Mest Populære Aftershaves til Fars Dag

Hvis du har brug for flere ideer, så tjek vores liste over de mest populære dufte købt til fars dag.

 

Hugo Boss Boss Orange Man

Boss Orange Man

På trods af navnet indeholder den IKKE noter af appelsiner. I stedet åbner den med et frisk og sofistikeret udbrud af æble og koriander. Efterfulgt af krydrede mellemnoter af røgelse og peber, som tørrer ned til en varm træ- og vaniljebund. Legefuld, men alligevel elegant, ikke overvældende, men en fantastisk hverdagsduft til din far.

 

Tom Ford Noir

Tom Ford Noir

Selvfølgelig er Tom Ford Aftershaves på den dyre side, men mange vil sige, at de er hver en øre værd. I dette tilfælde skal vi være enige. Denne aromatiske eau de parfum til mænd er en af Tom Fords egne favoritter. En varm, elegant og sofistikeret aroma, der skriger selvtillid.

 

Paco Rabanne Invictus

Invictus

I modsætning til de tidligere krydrede, aromatiske dufte ovenfor, er Invictus Aftershave fra Paco Rabanne en smuk frisk marine duft. Mere en ungdommelig dagduft, der bedst bæres i de varmere måneder, men dens søde friskhed vil helt sikkert appellere til masserne.

 

Creed Aventus

Creed Aventus

Endnu en duft fra den øverste ende af prisspektret. Creed aftershave har næsten en kultfølge, og Aventus leder angrebet. Inspireret af kejser Napoleon og hans dramatiske liv med krig, fred og romantik. Dette er en frisk, frugtig maskulin duft med en varm, røget glat undertone.

 

Mont Blanc Explorer Ultra Blue

Explorer Ultra Blue

Endnu en frisk marine duft slutter sig til vores fars dags liste med denne 'Ultra Blue' tilpasning af den berømte Mont Blanc Explorer aftershave. Åbning med eksotiske frugter, lyserød peber og bergamot, som til sidst afslører marine noter, patchouli og læder.

 

Prada Luna Rossa Carbon

Prada Luna Rossa Carbon

Denne glatte, velafbalancerede Prada aftershave indeholder noter, der typisk ikke fanger mange menneskers opmærksomhed, såsom vand, kul og ambroxan. Men når det blandes med bergamot, peber, lavendel og patchouli, skaber det en mesterligt maskulin, men smukt berusende aroma.

 

Versace Pour Homme Dylan Blue

Versace Pour Homme Dylan Blue

Siden lanceringen i 2016 er denne Versace aftershave steget i popularitet. Dens rene, friske åbning tørrer ned til en sundt varm og krydret base. Endnu en fantastisk duft til godt vejr, der passer til enhver lejlighed.

 

Carolina Herrera Bad Boy Extreme

Bad Boy Extreme

I modsætning til de fleste af de andre dufte på denne liste, er denne Extreme-version af Bad Boy af Carolina Herrera til de selvsikre, dristige fædre derude.

Den er kraftig, rig og kompleks, men stadig fuldstændig berusende. Ikke for sarte sjæle, Bad Boy Extreme er en duft til date-aftener eller særlige lejligheder. Det er sofistikeret og alligevel utæmmeligt, forførende og alligevel polariserende. Ligesom dens lynflaskedesign.

 

Paco Rabanne 1 Million

1 Million

Det siges at repræsentere guldets magt, rigdom og holdbarhed. Paco Rabannes 1 Million aftershave er prisvindende med god grund. Den lækre åbning af mandarin, grapefrugt og mynte smelter sammen til et krydret hjerte af kanel og rose. Efterfulgt af en forførende varm base af rav, læder, træ og patchouli.

 

Dolce & Gabbana K

D&G K

Hvis din far er kongen af sit slot, vil han finde dette smarte flaskedesign meget passende. Men det er ikke kun udseendet, han vil kunne lide, det er det, der er indeni, der tæller. D&G skabte en smuk unik duft med K, der antyder vintage maskuline aftershaves fra 80'erne, men med en moderne friskhed og kompleksitet.

Klik her for flere gode parfume- og gavesæt til fars dag