Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres
Azzaro Chrome Deodorant Stick 75ml

Azzaro Chrome Deodorant Stick 75ml

Chrome af Azzaro er en citrus aromatisk duft til mænd.

Denne friske og forfriskende duft åbner op med sprøde topnoter af citrus, rosmarin, saftig ananas og neroli, der smelter sammen i et naturligt hjerte af cyclamen, krydret koriander, jasmin og oakmoss. Den varme og aromatiske base indeholder sandeltræ, tonka-bønne, brasiliansk palisander, cremet musk, kardemomme, cedertræ og egetræ.

Loris Azzaro skabte denne uforlignelige aftershave for at hylde livets lidenskab og de værdier, der blev overført fra generation til generation. Emballagen blev inspireret af Middelhavet med de ikoniske blå og sølvreflektioner.

Chrome er hurtigt blevet en kult mandlig duft på grund af sin harmoniske kombination af friske toner forbundet med maskuliniteten i intense træagtige akkorde. Det er den perfekte duft til den selvsikre mand, prøv den i den unikke aftershave eller eau de toilette.

Chrome af Azzaro blev lanceret i 1996.

Kollektion: Chrome
Køn: Mænd
Mærke: Azzaro
Produkt Type: Deodorant Stick
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamlingssted) 49 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Bedste milde deodorant for mænd
En rigtig drøj deodorant, som ikke er parfumeret overdrevent.Jeg har nok brugt den i over 10 år, og håber bestemt ikke at den udgår.Kan kun anbefale den, p.g.a. den dejlige milde duft, og frisk-hed.Prøv den!
25.9.2017
Review for 75ml version
Azzaro
Azzaro Chrome Deodorant Stick 75ml
Azzaro Chrome Deodorant Stick 75ml
Read reviews (1)
Vejl. : 210 kr
Tilbudspris :
/ Spar 96 kr
114 kr  

Anbefalinger til dig