10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Alterna Caviar Repair X Fill and Fix Treatment Mask 150ml

Alterna Caviar Repair X Fill and Fix Treatment Mask 150ml

Caviar by Alterna Haircare er en samling af anti-aging hårplejeprodukter udviklet af Katie Holmes.

Hvis du begynder at miste hår eller hvis det er begyndt at tynde, kan Alternas anti-aging hårplejeprodukter hjælpe med at genoprette dine hårstrå fra top til bund. Mærket har skabt et komplet udvalg af hårplejeprodukter, der genopliver tørt og dehydreret hår, for at sikre det forbliver sundt og stærkt.

Produkterne er tilsat Abyssinian olie og kaviar, der glatter håret og efterlader det stærkt og krusefrit. Alle produkterne er fri for parabener, sulfater, phthalater og syntetiske farver. Denne samling er perfekt til næring og reparation af dit hår, samtidig med at du ikke udsætter dig selv for skadelige ingredienser i din skønhedsrutine.

Caviar by Alterna omfatter en række shampooer, balsammer, kure og stylingsprodukter.

Hårtype: Ødelagt/Slidt Hår
Kollektion: Caviar
Køn: Kvinder
Mærke: Alterna
Produkt Type: Hårkur
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Alterna
Alterna Caviar Repair X Fill and Fix Treatment Mask 150ml
Vejl. : 483 kr
Vores Pris :
64 kr
/ Spar 419 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.