10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml Spray

Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml Spray

Fierce af Abercrombie & Fitch er en træagtig og aromatisk duft til mænd.

Denne maskuline aroma er bygget på friske noter fra petitgrain, gran, kardemomme, citron, appelsin og akvatiske noter i havet, der fører til et hjerte af salvie, rosmarin, jasmin, rose og liljekonval. Basen afsluttes med en blanding af palisander, egmose, vetiver, sandeltræ og moskus.

Fierce blev om-pakket igen i 2019 under kampagnen #FaceYourFierce. Duften er ikke ændret, da formlen ikke blev ændret. Den nye flaske har stadig en skjortefri torso, men A&F har lanceret kampagnen for at vise støtte til mænd over hele verden, fra atleter til aktivister til brandmænd og LGBTQ-samfundet og ikke kun de topløse modeller, de var kendt for i fortiden.

Kollektion: Fierce
Køn: Mænd
Mærke: Abercrombie & Fitch
Parfume Familie: Skov
Produkt Type: Eau de Cologne
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Så lækker og skaber meget opmærksomhed
Har altid elsket denne parfume & kan kun anbefale den ;) en duft folk altid kommentere og den tiltrækker meget opmærksomhed.
21.7.2015
Review for 50ml Spray version
Abercrombie & Fitch
Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml Spray
Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne 50ml Spray
Read reviews (1)
Vejl. : 609 kr
Vores Pris :
586 kr
/ Spar 23 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.