Nivea Solcreme & Selvbruner

Text Nivea er et hudpleje firma med mere end 125 års erfaring inden for deres felt. Firmaet blev grundlagt i Hamborg, Tyskland i 1882, af apotekeren Paul Carl Beiersdorf. I dag er Nivea en del af Beiersdorf Group som ejer flere store hudplejer brands.

De producere alle former for hudplejeprodukter, såsom fugtighedscremer, dag og natcremer, makeup fjerner, cleansere, anti-ageging cremer og serums, shower gels, deodoranter, cremer imod appelsinhud, læbepomader, solcremer og meget mere. Nivea laver også produkter til forskellige nationaliteters behov. For eksempel har de lavet en stor produktion af blegende produkter i Asien, da der var stor efterspørgsel på denne type produkter i denne region.

De startede deres fremadstormende marketings kampagne fra deres allerførste casting kaldet ”Nivea Girls Competition” for en reklame, hvor de søgte piger med en naturlig, ren og sundt udseende.
I 2011 fejrede Nivea deres jubilæum med en koncert a Rihanna, for at holde gang i deres marketing.

Nivea har en lang række produkter til kvinder. Særligt at bemærke er deres Q10 coenzyme produkter, der er lavet specielt til moden hud. Nogle at de mest solgt Nivea produkter er Nivea Creme Care, Nivea Sun Protect, 10 Plus Anti-wrinkle Serum Pearls, Nivea Happy Time Creme Soap, Nivea Micellar Water og mange flere.

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Kollektion
Produkt Type
Solfaktor
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ